Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavarna hogyha pár centivel magasabbak lennétek mint a srác akivel randiztok?
Zavar. Én viszonylag magas lánynak számítok (177 cm) és még a kb egymagasnak látszó fiú is zavar, ha csak pár centi az eltérés.
Szeretek egyszerűen csak fizikailag is felfelé nézni a másikra, amihez kell azért olyan 4-5 centi.
Ez amit mondasz, hogy "tegyük fel hogy minden más ideális számotokra", azért álságos, mert a valóságban sosem minden ideális mindenkin, akivel ismerkedünk. Semmi sem tökéletes, de a sok tökéletlenségből adódik össze a nagy egész, amit végül megszeretünk a másikban.
22/L
A párom 3-4 centivel alacsonyabb, de nem zavar. Jo, én is magasabb srácot kerestem, de ot találtam. Kedves, határozott, megbizhato, a szex pedig nagyszeru vele, így el nem cserélném senki másra. :)
Magassarkut nem hordok igy azzal nem lesz baj, és o imádja a hosszu lábaim, és az alkatom, én meg hogy ilyen tomzsi, de izmos - nem kigyúrt.
Sajnos igen, zavarna.
A tartásom nem tökéletes, és egy alacsonyabb vagy velem egy magas srácnál is ösztönösen arra törekednék hogy alacsonyabbnak érezzem magam.
Viszont amikor egy magasabb ember mellett sétálok automatikusan kihúzom magam, nőies lesz a tartásom, és így magabiztosabban, kényelmesebben érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!