Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavarna hogyha pár centivel magasabbak lennétek mint a srác akivel randiztok?
Figyelt kérdés
Most csak is arra vagyok kíváncsi hogy a magasságbeli eltérést hogyan értékelitek. Tegyük fel hogy minden más a fiún (külső, belső) ideális számotokra.2016. nov. 27. 18:57
11/13 anonim válasza:
Mivel 157 cm vagyok, eléggé aránytalan lenne az ennél kisebb pasi.
13/13 anonim válasza:
Ihj, engem nagyon zavarna. Alapból én is alacsonynak születtem (158 cm), és nekem valamiért az a fixa ideám, hogy egy pasi akkor férfias ha magas. Természetesen nem kell égimeszelő legyen, de egy minimum 170 centi kell ahhoz, hogy nekem külsőre megtetsszen egy pasi. Anélkül, ha minden más tökéletes is lenne rajta...nem is tudom..nem tudnám komolyan venni, nem tartanám vonzónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!