Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ha randiztok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha randiztok egy nővel felajánljátok hogy elmentek érte kocsival?

Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 13:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok férfi, de az elején biztos, nem árulnám el neki, hol lakom.
2016. dec. 23. 13:40
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csak finoman, mert nem tudom h el akarja-e árulni h hol lakik.
2016. dec. 23. 13:45
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Az elején nem. Ameddig meg nem ismertük egymást, nem ajánlom fel, mert szerintem egy normális lány nem szál be idegen autójába 1-2 randi után. Persze, más az, ha már évek óta ismerjük egymást, akkor ez nem gond, de addig nem.
2016. dec. 23. 13:50
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer tettem ilyet első randi alkalmával, egyszer a lakására mentem, mert túl komplikált (és lassú) volt számára a tömegközlekedés, egy másiknak meg a munkahelyére. Utóbbi időben ilyenre nem volt szükség...
2016. dec. 23. 14:03
 5/19 Szergej55 ***** válasza:
100%
Az első alkalommal biztosan nem.
2016. dec. 23. 14:04
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
ha lenne autóm persze, de mivel a "hol lakik" téma ekkor még rizikós, ezért inkább felvenném valahol. Sztem így korrekt
2016. dec. 23. 14:06
 7/19 anonim ***** válasza:
Igen ezt azért udvariasságból is !
2016. dec. 23. 14:06
 8/19 A kérdező kommentje:
Ha a 4. randin sem ajánlom fel a lánynak, hogy érte megyek az rossz pont lesz nála?
2016. dec. 23. 14:11
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

én ezt úgy csináltam régebben, hogy megbeszéltünk a csajjal egy találkapontot (pl vasút megálló, nagy buszmeg stb) és oda mentem kocsival. majd ez után kérdeztem meg mindig, hogy beülünk-e és elmenjünk-e valahova vagy csak maradjunk és beszélgessünk a padon stb. Esetleg a közelbe egy kávézóba beülni.

soha nem mentem elsőre házhoz, és soha nem is követtem senkit hogy vajon hol lakik emg honnan jön. ezek gáz dolgok. ha valaki itt tart és ezen erősködik, az nem érett meg egy kapcsolatra.

2016. dec. 23. 14:15
 10/19 anonim ***** válasza:

há én honnan a rossebből tudjam mit gondol? :D

kérdezd meg tőle mi az elképzelése, legalább kiderül..

6-os voltam

2016. dec. 23. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!