Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Hány lánnyal randiztok párhuzamosan?
Úgy értem, hogy az 1-2. randinál még több csaj van képben, vagy már csak egyre koncentráltok? Mi a jellemzőbb inkább? Ha jó volt a randi, meg is akart csókolni, már beleélhetem magam, vagy még ne?
22/L
Volt már ilyen lány, nem is egy, de én küzdeni olyan lányért vagyok hajlandó, aki:
1. el tudja dönteni, hogy mit akar
2. nem játszmázik
Na most, ha valaki elutasítja a csókot, akkor 3 lehetőség van:
- nem jövök be neki, tehát nem kaparok érte
- nem tudja, hogy bejövök-e neki, tehát nem tudja eldönteni, hogy mit akar, tehát nem kaparok érte
- bejövök neki, de játszmázik, tehát megint csak nem kaparok érte
6:
Életem eddigi legnagyobb szerelmével az 1. randin csókolóztunk, a 2. randin lefeküdtünk egymással és utána 2,5 évig voltunk együtt egymással. Akkor még csak 20 és 19 évesek voltunk. De más nőknél is (akár csak fél-1 éves kapcsolatoknál is) normális volt hogy az első randin csók van, aztán 3-5 randi után szex.
A nők kétharmada-háromnegyede teljesen rendben van az első randis csókkal és nem csak a ribik, hanem a normális, tartós kapcsolatot keresőek is. Két-háromszor még olyan is volt hogy engem (!!!) csókolt meg a lány az első randin.
A kérdésre válaszolva amúgy: Egyszer max hárommal randizok, mert többet nem tudok elviselni és nincs időm ennél többet menedzselni.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!