Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Hány lánnyal randiztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Hány lánnyal randiztok párhuzamosan?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy az 1-2. randinál még több csaj van képben, vagy már csak egyre koncentráltok? Mi a jellemzőbb inkább? Ha jó volt a randi, meg is akart csókolni, már beleélhetem magam, vagy még ne?

22/L

2016. nov. 16. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyszerre csak eggyel. De hogy egy rossz hírem is legyen: ha meg akarok csókolni egy csajt, de ő nem kapható, akkor több randi már nem lesz.
2016. nov. 16. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Igazából van olyan külsőm, hogy népszerűbb lehessek, egyenlőre 1 max 2 lány jön szóba randira, 2-vel még simán talizom de elmennék 3-4 felé is ha lehetőségem lenne mondjuk társkeresőn plusz társaság, meg még odamennék vagy discoba ismerkednék. A lányok egyszerre 10 vasat is tartanak tűzbe ezért aki megteheti nem fog 1-re koncentrálni, mer 1 csaj nem csaj, simán lelép vagy nem jön össze, ha készítek jó képeket, végzek a diétámmal, készítek szuper fotókat, stílusos face, aztán szerintem 5 csaj egyszerre biztos meglesz tinderen.
2016. nov. 16. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha meg összejön valaki, még lehet ismerkedni barátilag.
2016. nov. 16. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:

0-1.

25/F

2016. nov. 16. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
jó, ha egy lány hajlandó velem randizni végre :D
2016. nov. 17. 00:00
 6/9 A kérdező kommentje:
1., majd talán lesz neked is olyan lány is, akiért úgy érzed, érdemes "küzdened", és egy 2. randin is megpróbálnod.
2016. nov. 17. 09:53
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Volt már ilyen lány, nem is egy, de én küzdeni olyan lányért vagyok hajlandó, aki:

1. el tudja dönteni, hogy mit akar

2. nem játszmázik

Na most, ha valaki elutasítja a csókot, akkor 3 lehetőség van:

- nem jövök be neki, tehát nem kaparok érte

- nem tudja, hogy bejövök-e neki, tehát nem tudja eldönteni, hogy mit akar, tehát nem kaparok érte

- bejövök neki, de játszmázik, tehát megint csak nem kaparok érte

2016. nov. 17. 10:12
 8/9 anonim ***** válasza:

6:

Életem eddigi legnagyobb szerelmével az 1. randin csókolóztunk, a 2. randin lefeküdtünk egymással és utána 2,5 évig voltunk együtt egymással. Akkor még csak 20 és 19 évesek voltunk. De más nőknél is (akár csak fél-1 éves kapcsolatoknál is) normális volt hogy az első randin csók van, aztán 3-5 randi után szex.

A nők kétharmada-háromnegyede teljesen rendben van az első randis csókkal és nem csak a ribik, hanem a normális, tartós kapcsolatot keresőek is. Két-háromszor még olyan is volt hogy engem (!!!) csókolt meg a lány az első randin.

A kérdésre válaszolva amúgy: Egyszer max hárommal randizok, mert többet nem tudok elviselni és nincs időm ennél többet menedzselni.

24/F

2016. nov. 17. 11:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Párhuzamosan 0-val.
2016. nov. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!