Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti ha párt kerestek, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ha párt kerestek, milyen gyakran randiztok?

Figyelt kérdés

Néha csodálkozva olvasom, ha egy pasi írja, hogy ő mondjuk 2 hónap alatt 5-6 lánnyal randizott és nem jött össze egyik se. Szerintem ez eszméletlen sok. Én pl csak akkor 'randizom' (klasszikus értelemben vett randira gondolok) ha már érzem, hogy ebből lehetne is valami. Mások tényleg ilyen sokat randiznak? Vagy mennyi lenne az 'átlag'? Aki ilyen sokat randizik az előtte 1-2 napot beszél a másikkal, vagy hogy?

Nem akarom én senki ismerkedési módszereit kritizálni, csak tényleg furcsa nekem és kíváncsi vagyok.

2016. nov. 4. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem meg már a klasszikus randi is fura alapból, életemben nem volt olyanom :D

Mindenki más :)

2016. nov. 4. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nekem is furcsa. Én alapvetően nem is vagyok sosem "párkereső üzemmódban". Ha megismerkedem egy férfival előbb mindig csak barátilag teszem. Eddig az összes párkapcsolatom úgy kezdődött, hogy akkor már sokkal többet éreztünk egymás iránt szimpla vonzalomnál, mikor megesett az első randi.
2016. nov. 4. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
En nem kerestem igy part soha. 4 sraccal randiztam osszesen de egyikkel sem ugy, hogy part kerestem volna, csak megismerkedtunk es szimpik voltak.
2016. nov. 4. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Gondolom netes randik. Nekem is volt, hogy két hét alatt 3 randim volt, mind netes, utána jött az újabb adag. Nem hozott semmi eredményt, de később mégis netrőljöttem össze valakivel. Amikor vele randiztam, már nem akartam nagyon mással, úgyhogy végülis sikeres (?) volt ez a taktika.

Van aki jobban szereti az élő találkozást, olyan 2-3 hét beszélgetés után szoktam randizni a kiszemeltekkel, és hát amikor párhuzamosan több szál fut, akkor bizony előfordul olyan eset mint a fentiek, hogy 3 randi rövidebb időn belül.

2016. nov. 4. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyiszor randizom ahányszor hajlandóak eljönni velem a nők és nem vesznek semmibe és nézek le mint egy szemét darabot. Összes eddig 2 lány volt 21 éves korom óta, most 24 vagyok. Én szereznék minél többet, mert hátrányom van ebből a dologból!
2016. nov. 5. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!