Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogyan döntitek el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan döntitek el, hogy akivel randiztok, azzal összejöjjetek-e?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal tegnap. (Első randi, netes ismeretség.) Pár órát töltöttünk együtt, teljesen normális volt, semmi intim dolog nem volt, és a külseje is számomra rendben volt.

Ilyenkor jöjjek össze vele? Vagy Ti hogy csináljátok, ennyi szimpátia nektek elég?

A pasi részéről szerintem oké lenne a dolog, mert eddig nem írt olyan sokat, csak pár naponta, most meg napi többször, és dicsérget meg minden. Abban nem kételkedek, hogy komoly kapcsolatot akar, mert ismerem ennyire az embereket.

A szituhoz hozzátartozik, hogy már lassan 2 éve "egyedül" vagyok, igaz, közbeékelődött két laza kapcsolat is. Most biztosan megítélnek páran, de nem számít, mert ez is hozzátartozik a történethez. Azért hagytam azokat abba különben, mert rájöttem, hogy nem profitálok belőle semmit a szexen kívül, viszont én ennél többet tudnék és akarok is nyújtani, az meg nem járja, hogy az ilyen "kapcsolatok" szívják le a kapacitásomat. (A pasik meg ugyebár mindig minden formában vevők a kényeztetésre.) De amúgy igazából én jól éreztem magamat.

Lényeg az, hogy talán ez is rányomja a bélyegét a mostani helyzetre. Még fiatalabb kivitelben az első blikkre el tudtam dönteni, ki kell nekem és ki nem, és most bizonytalanul állok. Hozzászoktam a lazább, kötöttségmentes kapcsolathoz, és talán most picit félek. Egyébként eleve mindig is féltem a kötöttségektől nő létemre, és a halálom az a pont, amikor a páromat föl kell vállalnom otthon. Amiatt a kapcsolatom miatt is, ami volt 2 éve, nagyon sokat fájlaltam a fejem, és azért lett vége, mert kvázi kimenekültem belőle 2 év után...

Tudnátok tanácsot adni, mit tegyek? Jöjjek össze a sráccal, és próbáljak mindent jól csinálni? Tényleg aranyos, megérdemelne egy jó kapcsolatot. Én meg itt állok lassan 23 évesen, és már időszerű lenne egy komoly kapcsolat, mert tudom, hogy szebb már nem leszek, és lehet, hogy most még olyan pasim lehetne, akivel lehet esetleg később komolyabban tervezni, család, gyerek. Anyámat is szívesen megnyugtatnám már, hogy pár éven belül lesz unoka. Nem akarok kicsúszni az időből.

Leginkább a hasonlóan picit selejtes nők válasza érdekelne, de bárkire nyitott vagyok, aki építő jellegű válasszal szolgál.

2016. nov. 22. 11:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Kicsit azt érzem, hogy leginkább a biológiai órád ketyegése miatt mennél bele ebbe a kapcsolatba. Szerintem nem életkortól függ, hogy az ember el tudja dönteni, tetszik-e valaki annyira, hogy jobban meg akarjam ismerni, vagy inkább keresek tovább. Szóval azt tanácsolom, próbáld meg függetleníteni magad az életkorodtól (nagyon fiatal vagy még) és csak az érzéseidre figyelj.
2016. nov. 22. 11:12
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
anyám borogass...Az ilyen droidokat kéne bezúzni.
2016. nov. 22. 11:18
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
mért akarod egy randi után eldönteni hogy mi legyen találkozgass vele de ne úgy mint eddig hogy átmesz szexkapcsaolatba... hanem inkább ismerd meg
2016. nov. 22. 11:47
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem dobj fel egy pénzérmét, az is van olyan komoly érv, mint hogy megnyugtasd édesanyádat, vagy hogy egyedül vagy 2 éve. Ha bejön, (márpedig kb. 50% az esély), akkor a világegyetem is egymásnak teremtett titeket.
2016. nov. 22. 11:51
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Én mindig az ösztöneimre hallgattam.Ha éreztem, hogy akarom őt, akkor összejöttünk.Ha semmi pluszt nem éreztem, akkor leléptem.Így volt ez 18 évesen is, 25 évesen is, és 30 felett is.

De csak azért ne menj bele, mert édesanyád unokát akar.De ha úgy érzed, hogy egy próbát megér, akkor miért ne adnál esélyt magatoknak?

2016. nov. 22. 12:08
 6/14 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre csak is neked kell tudni a választ. Jól érzed e magad vele, akarsz e vele kapcsolatot. Találkozz még vele párszor és elválik.
2016. nov. 22. 12:36
 7/14 anonim ***** válasza:

1. Nem idegesít

2. Szivesen megdugnám

2016. nov. 22. 12:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen átérzem a helyzeted, néhány csalódás után az ember már százszor meggondolja, hogy kivel kezd kapcsolatba és kivel nem. Számomra pont az az "éretlen" gondolkodás, amikor valaki bárkivel belevág kapcsolatba, "lesz, ami lesz" alapon, aztán ezzel csak a csalódásainak a sorát gyarapítja.

Ebben a helyzetben megmondanám az illetőnek, hogy szimpatikusnak találom, de szeretném jobban megismerni, ezért javaslom, hogy egy ideig még találkozgassunk mindenféle kötöttségtől és elvárástól mentesen, legyen a cél az, hogy jobban megismerjük egymást.

Ezzel egyben azt is fel tudod mérni, hogy mennyire tartja tiszteletben a TE érzéseid, igényeid, hiszen ez egy fontos szempont egy esetleges párkapcsolatban. Ha a saját elképzeléseit akarja rád erőltetni, akkor úgysincs vele dolgod... Ha elfogadja, hogy te ennyi alapján még nem tudsz elköteleződni, akkor az máris egy jó pont neki.

2016. nov. 22. 13:53
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, 8-as, igen, valószínűleg ezt fogom tenni. Ha csak nem akar túlzottan nyomulni, és kierőltetni a döntést.

Jó, lehet nem anyámat kéne boldoggá tenni, csak azért írtam ezt ilyen érzékletesen, mert mindig aggódik, hogy mikor találok már valakit, és Mostmár én is aggódom. Nem akarom, hogy eljussak oda, hogy már csak olyanok közül kelljen "válogatnom", ahol súlyos kompromisszumokat kell kötni csak azért, mert fiatalon "olyanom volt", hogy Mindenkit elhajtsak. De elég aggasztónak tartom ezt a nem érzek semmit érzést is... Pedig tudom hogy jó pasi.

2016. nov. 22. 14:12
 10/14 anonim ***** válasza:

De mi a büdös francért kellene egy randi után eldönteni, hogy akarsz-e többet vagy nem? Minek kell egyáltalán kimondani, hogy "akkor most járunk"? Hogy majd minden hónapban hónapfordulót tarthass?:D

Ha jó volt a társasága, élvezted, akkor találkozzatok megint. Aztán majd alakul és kész.

2016. nov. 22. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!