Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan döntitek el, hogy akivel randiztok, azzal összejöjjetek-e?
Randiztam egy sráccal tegnap. (Első randi, netes ismeretség.) Pár órát töltöttünk együtt, teljesen normális volt, semmi intim dolog nem volt, és a külseje is számomra rendben volt.
Ilyenkor jöjjek össze vele? Vagy Ti hogy csináljátok, ennyi szimpátia nektek elég?
A pasi részéről szerintem oké lenne a dolog, mert eddig nem írt olyan sokat, csak pár naponta, most meg napi többször, és dicsérget meg minden. Abban nem kételkedek, hogy komoly kapcsolatot akar, mert ismerem ennyire az embereket.
A szituhoz hozzátartozik, hogy már lassan 2 éve "egyedül" vagyok, igaz, közbeékelődött két laza kapcsolat is. Most biztosan megítélnek páran, de nem számít, mert ez is hozzátartozik a történethez. Azért hagytam azokat abba különben, mert rájöttem, hogy nem profitálok belőle semmit a szexen kívül, viszont én ennél többet tudnék és akarok is nyújtani, az meg nem járja, hogy az ilyen "kapcsolatok" szívják le a kapacitásomat. (A pasik meg ugyebár mindig minden formában vevők a kényeztetésre.) De amúgy igazából én jól éreztem magamat.
Lényeg az, hogy talán ez is rányomja a bélyegét a mostani helyzetre. Még fiatalabb kivitelben az első blikkre el tudtam dönteni, ki kell nekem és ki nem, és most bizonytalanul állok. Hozzászoktam a lazább, kötöttségmentes kapcsolathoz, és talán most picit félek. Egyébként eleve mindig is féltem a kötöttségektől nő létemre, és a halálom az a pont, amikor a páromat föl kell vállalnom otthon. Amiatt a kapcsolatom miatt is, ami volt 2 éve, nagyon sokat fájlaltam a fejem, és azért lett vége, mert kvázi kimenekültem belőle 2 év után...
Tudnátok tanácsot adni, mit tegyek? Jöjjek össze a sráccal, és próbáljak mindent jól csinálni? Tényleg aranyos, megérdemelne egy jó kapcsolatot. Én meg itt állok lassan 23 évesen, és már időszerű lenne egy komoly kapcsolat, mert tudom, hogy szebb már nem leszek, és lehet, hogy most még olyan pasim lehetne, akivel lehet esetleg később komolyabban tervezni, család, gyerek. Anyámat is szívesen megnyugtatnám már, hogy pár éven belül lesz unoka. Nem akarok kicsúszni az időből.
Leginkább a hasonlóan picit selejtes nők válasza érdekelne, de bárkire nyitott vagyok, aki építő jellegű válasszal szolgál.
Szerintem egy randi még semmi.:)
Én is úgy voltam vele, hogy jól el vagyok egyedül is, nem kell mindenáron pasi, és ha nem éreztem pluszt, akkor nem jöttem össze az illetővel.
Nem rég belépett az életembe egy férfi, akivel interneten kezdtem ismerkedni (előtte már személyesen találkoztunk, de nem sokat beszéltünk). Hamarosan sor került az első randira is, aminek végén meg akart csókolni, de elutasítottam, mivel még nem tudtam, akarok-e egyáltalán tőle valamit. Nekem nem volt elég egy randi (pedig 5 órás volt, végigbeszélgettük), hogy eldöntsem, kell-e ez a pasi kapcsolatra. Tovább beszélgettünk neten, és elhívott egy újabb randira, és akkor már tudtam, hogy Ő kell! Nem csak egy pasi, hanem Ő. A következő randik pedig csak megerősítettek ebben.
Én úgy gondolom, találkoznod kellene vele még párszor, és ha utána sem érzed, hogy ő kell neked, vagy hogy szívesen megpróbálnád vele a kapcsolatot, akkor ne járj vele.
Hozzá kell tennem, hogy nekem ez előtt a pasi előtt voltak olyan fiú ismerőseim, akiket beképzeltem, hogy mennyire tetszenek, csak azért, mert tudat alatt vágytam rá, hogy kapcsolatban legyek, de közben tudtam azt is, hogy nem lenne oké velük összejönni. Persze ezek a pasik olyanok voltak, hogy pár héttel később már el sem tudtam képzelni, hogy együtt legyünk.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!