Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igazam van ha azt állítóm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazam van ha azt állítóm, hogy minden pasi csak kefélni akar és csak későbbiekben szeret be a lányba?

Figyelt kérdés
A plátói vagy kis kori "szerelmet" ne soroljuk ide.
2010. máj. 2. 18:05
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
70%
Nincs igazad, én például csak komoly kapcsolatokban utazom, és CSAK az okos NŐkre bukom, viszont egy olyannal, mint Te tuti nem állnék össze, mert lerí a kérdésedről, hogy egy érzelmi nyomorék vagy :)
2010. jún. 9. 10:59
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igazad. A barátom 20 éves, és eddig 2 komoly kapcsolata volt/van, beleértve engem, az előző lánnyal azt mondta, hogy nem is lehetne szexnek nevezni, ami volt köztük, mégis 2 évig vele volt, nálam pedig 1 évig nem adtam neki oda magam, szóval már rég szerelmes volt belém, mikor lefeküdtem vele, és egyáltalán nem erre utazott/ utazik... És a környezetemben is a legtöbb pasi ilyen: nem a szex miatt jöttek/ jönnek össze csajokkal. 19/L
2010. jún. 9. 11:04
 23/53 anonim ***** válasza:
jah, mert akibe rögtön szerelmesek leszünk az úgy se lesz meg (mert nézzétek meg hogy viselkedik 1 szerelmes ember) viszont szex után lehet elkezdünk belészeretni..
2010. jún. 9. 11:05
 24/53 anonim ***** válasza:
33%
11:04: Ha a pasid 1 évet várt rád, akkor elég nagy nyomorék lehet. Azért a nyállereket ne vegyük már be a szórásba, gondolom a kérdező sem ilyen csicskára gondolt, hanem egy normális, igazi férfira... vazze...
2010. jún. 9. 11:09
 25/53 anonim ***** válasza:
Szóval aki szereti a barátnőjét és ezért megvárja, hogy kész legyen odaadni neki a szüzességét, az már csak hülye csicska?? Csak az az igazi férfi, aki megdönti a lányt akkor is, ha még nem akarja? Elég sok olyat olvastam már itt, hogy másfél- 2 év volt, mire alány odaadta a szüzességét a fiúnak. Ha tényleg szeret, akkor valóban nem erre utazik. Gratulálok 11:09, Te is azok közül való lehetsz, akik még soha életükben nem is voltak szerelmesek... 11:04 voltam
2010. jún. 9. 11:12
 26/53 anonim ***** válasza:

Vazze, ha szerelmes vagy a párodba, akkor minek várni 1 évet? Érdekes, nekem is volt korábban szűz párom, mégsem kellett 1 hónapot sem várni...talán mert szeretett, és velem akart lenni?

Tudod, egy párkapcsolat nem csak érzelmi síkon kell, hogy realizálódjon, hanem a testiség is bőven beletartozik, egyfajta katalizátorként.

Ha ennyit kellett rá várnia, akkor nem is szeretted igazán, már ha tudod, hogy mit is jelent a a "szerelem".

2010. jún. 9. 11:20
 27/53 anonim ***** válasza:
Nincs igazad, mert a többség dönt... egység nyal!:D
2010. jún. 9. 11:30
 28/53 anonim ***** válasza:

11:20! Egy lanynak sokat jelent a szuzessege, meg akkor is, ha szereti a fiut. Az elso alkalom az megis csak az elso, meg kell gondolni, kinek adjak oda a csajok ezt az ajandekot. Ami meg a masik, hogy lehet, hogy a csaj szerelmes a pasiba, de egyaltalan nem biztos, hogy erett is a szexre lelkileg. Tudod, a ketto nem fugg ossze. Ha egy csaj elkapkodja az elsot, es csak azert adja magat oda, mert "muszaj", akkor nem elvezi, nem eli at teljesen az egyuttletet, barmennyire is szerti a sracot. Ha pedig a sracnak fontos, hogy a lanynak jo legyen ,akkor nem sietteti a dolgot. Tehat nagy respect a sracnak, hogy 1 evig vart a csajra, ezzel aztan bizonyitott! Keves az ilyen pasi manapsag...

21/N

2010. jún. 9. 11:31
 29/53 anonim ***** válasza:
Azért ne a 15 éves korosztályból induljunk már ki, hanem mondjuk 18+. Ha akkor sem érett még a szexre, akkor ott nagy bajok lesznek... 11:20 voltam.
2010. jún. 9. 11:37
 30/53 anonim ***** válasza:
Ha magamból indulok ko azt mondom igazad van. Ha meglátok egy csajt azonnal meg akarom dönteni, addig is elhitetem vele hogy érdekel, és csak utána kezdem megismerni és beleszeretni. 24/f
2010. jún. 9. 11:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!