Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ez lenne a kulcs a nőkhöz?
Picit hosszú lesz, szóval előre is köszönöm annak, aki elolvassa.
Alapvetően lányok válaszára lennék kíváncsi, méghozzá azt illetően, hogy az elmúlt néhány hónap illetve év tapasztalatai mennyire fedik a teljes igazságot.
Konkrétan arról van szó, hogy szingliként alapvetően két utat választottam az ismerkedésre, mindemellett abszolút korrekt és egyenes voltam, sosem játszottam olyat, hogy párhuzamosan randiztam csajokkal, egyszerre (egy eset kivételével) csak egy nőre koncentráltam. Na de a lényeg:
(1) Az egyik út az volt, hogy valamilyen arra alkalmas terepen azonnal rámozdultam a csajra. Példa: bulihely, házibuli, fesztivál, ergo bármi olyan hely, ahol picit oldottabb a hangulat. Fontos tényező, hogy a csajt nem ismertem korábbról. Lényeg a lényeg, 1-2 óra beszélgetés/hülyülés/tánc után simán kavarásig jutottam velük, csókolóztunk, volt tapi, volt olyan, akivel szex is. Alapvetően akkor este jól éreztem magam velük, de nem igazán erőlködtem keresni őket utána, azonban egy kivételével az összes lány keresett a kavarás után 2-3 nappal, érdeklődtek felőlem, már-már randira invitáltak. Érdeklődve, sokat, szinte folyamatosan írtak, és azonnal válaszoltak, ha én is írtam nekik. Az ilyen kavarópartnereket nem vettem komolyan, szóval folytatást nem akartam, inkább alig vártam a következő alkalmat, hogy hasonló sikereim lehessenek. Végül a legutolsó ilyen lánnyal mégis egészen hosszúra nyúlt a dolog, immár 4 hónapja a barátnőm (nyár vége óta).
(2) A másik út a hagyományos, visszafogottabb ismerkedés volt. Szimpatikus volt a lány a fősuliról, vagy csak simán leszólítottam pl. a vonaton, amikor együtt utaztunk, esetleg régi ismerőssel kezdtem el sokat beszélgetni facebookon – lényeg, hogy nem nyomultam egyből rájuk, hanem érdeklődve ismerkedtem velük. Randira hívtam őket, ahová eljöttek, így feltételeztem, hogy külsőre, valamint az addig rólam kapott információik alapján tetszettem nekik. Randi azonban csak 1-2 volt mindig, mivel a csajok leépítették az ismerkedést. Pl. egyikük a második randin közölte, hogy amúgy mással is randizik, szóval bocs, mégsem. Egy másikuk meg randizott velem kétszer, utána valami buliban kavart valami sráccal, amit ugyan utána elmesélt, de így nyilván már nem folytatódott a dolog, és gyanítom ő sem akart folytatást. Egy másik csajszi meg a randi után konkrétan eltűnt, mikor egyszer összefutottam vele utána, nem akart megismerni. Mindent összevetve, nem igazán könyvelhettem el sikereket, tekintve, hogy egy lányt csókoltam meg az ilyen hagyományos randik alkalmával, a többiekkel semmi testi kontakt nem volt.
A végére még két dolog, a tisztánlátás végett:
Egyik lány sem tudott a másikról, figyeltem rá, hogy véletlenül se legyen tudomásuk egymásról, vagy legalábbis arról ne tudjanak, hogy egy másikuk és köztem volt valami (kavarás, randi). Egy nagy városban ezt könnyen meg tudja oldani az ember.
A másik dolog, hogy az (1) esetben felvázolt helyzetben nem tudom az alkoholt okolni - értsd, nem hiszem, hogy a lányok csak az alkohol miatt voltak benne a dolgokban, hiszen ha kerestek utána, akkor feltételezem, nem bánták, ami történt.
Tehát a kérdés: A nőknek ez az egész randi dolog felesleges körítés, ha valakinek bejössz, akkor úgyis egyből adja magát? Felesleges köröket fut le az ember azzal, hogy beszélgetés, randi, őszinte érdeklődés, stb., amikor sokkal egyszerűbb és célratörőbb egyből a lényegre térni, ők pedig a határozottság miatt nem is fognak ellenkezni? Akkor mégis mi ez az egész maszlag, amit a fejünkbe vernek, ahogyan a lányokhoz elvileg közeledni kellene, amikor a valóságot illetően a tények teljesen mást mutatnak?
Az elso csoportot ugynevezett ismerkedos kozegben szolitottad le, ahol vagy a hangulat vagy a pia miatt nyitottabbak voltak a csajok,nyilvan szimpatikusnak is kellett lenned hozza.
A masodik csoport nem tervezett ismerkedest,csak belekeveredtek egy szituacioba.
A dolog nyitja itt van.N
Én úgy látom, hogy az (1) esetben te kevésbé akartad a nőket, mint ők téged. Ez a tökéletes alapja annak, hogy nyomuljon valamennyire a nő (ő keressen, randizni invitáljon... stb.)
Nem vetted komolyan ezt a fajta ismerkedést, nagyon helyesen. A nőknek viszont nagyon tetszettél azért is mert tudat alatt érezték, hogy független vagy ettől az egésztől, hogy mi lesz az eredménye, hogy együtt kavartok. Ez az egész önmagában vonzó.
A (2) esetben azt gyanítom, hogy te akartad legalább egy kicsit jobban a nőket. Ilyenkor egy picit az ő kezükbe helyezed, hogy téged válasszanak-e vagy sem. Valószínűleg nem sikerült átvinned azt a kisugárzást, hogy független vagy a randi kimenetelétől, vagy/és nagyon tetszett a nő és így ő dominált. Ez még ha a randin tetszik is neki, otthon hideg fejjel már rájön, hogy annyira mégsem vonzó dolog.
Igazából nem gondolom a randit felesleges körítésnek. Ha nagyon bejössz a nőnek, akkor rajtad áll, mit csinálsz a dologgal. Élsz, vagy visszaélsz a helyzettel. Élni úgy élsz vele, hogy tetszik neked is a nő belsőre külsőre, randizgattok párkapcsolat lesz belőle... stb.
Visszaélni úgy, hogy meg akarod kapni a testét, ő belemegy. Aztán rájössz, hogy ez így mégsem annyira jó, hagyjuk ezt a sztorit. Az egó megkapja a fényezést, de már nem kell ugyanattól a nőtől többször.
Lehet késő este kicsit zavaros, de talán átment a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!