Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ez lenne a kulcs a nőkhöz?
Picit hosszú lesz, szóval előre is köszönöm annak, aki elolvassa.
Alapvetően lányok válaszára lennék kíváncsi, méghozzá azt illetően, hogy az elmúlt néhány hónap illetve év tapasztalatai mennyire fedik a teljes igazságot.
Konkrétan arról van szó, hogy szingliként alapvetően két utat választottam az ismerkedésre, mindemellett abszolút korrekt és egyenes voltam, sosem játszottam olyat, hogy párhuzamosan randiztam csajokkal, egyszerre (egy eset kivételével) csak egy nőre koncentráltam. Na de a lényeg:
(1) Az egyik út az volt, hogy valamilyen arra alkalmas terepen azonnal rámozdultam a csajra. Példa: bulihely, házibuli, fesztivál, ergo bármi olyan hely, ahol picit oldottabb a hangulat. Fontos tényező, hogy a csajt nem ismertem korábbról. Lényeg a lényeg, 1-2 óra beszélgetés/hülyülés/tánc után simán kavarásig jutottam velük, csókolóztunk, volt tapi, volt olyan, akivel szex is. Alapvetően akkor este jól éreztem magam velük, de nem igazán erőlködtem keresni őket utána, azonban egy kivételével az összes lány keresett a kavarás után 2-3 nappal, érdeklődtek felőlem, már-már randira invitáltak. Érdeklődve, sokat, szinte folyamatosan írtak, és azonnal válaszoltak, ha én is írtam nekik. Az ilyen kavarópartnereket nem vettem komolyan, szóval folytatást nem akartam, inkább alig vártam a következő alkalmat, hogy hasonló sikereim lehessenek. Végül a legutolsó ilyen lánnyal mégis egészen hosszúra nyúlt a dolog, immár 4 hónapja a barátnőm (nyár vége óta).
(2) A másik út a hagyományos, visszafogottabb ismerkedés volt. Szimpatikus volt a lány a fősuliról, vagy csak simán leszólítottam pl. a vonaton, amikor együtt utaztunk, esetleg régi ismerőssel kezdtem el sokat beszélgetni facebookon – lényeg, hogy nem nyomultam egyből rájuk, hanem érdeklődve ismerkedtem velük. Randira hívtam őket, ahová eljöttek, így feltételeztem, hogy külsőre, valamint az addig rólam kapott információik alapján tetszettem nekik. Randi azonban csak 1-2 volt mindig, mivel a csajok leépítették az ismerkedést. Pl. egyikük a második randin közölte, hogy amúgy mással is randizik, szóval bocs, mégsem. Egy másikuk meg randizott velem kétszer, utána valami buliban kavart valami sráccal, amit ugyan utána elmesélt, de így nyilván már nem folytatódott a dolog, és gyanítom ő sem akart folytatást. Egy másik csajszi meg a randi után konkrétan eltűnt, mikor egyszer összefutottam vele utána, nem akart megismerni. Mindent összevetve, nem igazán könyvelhettem el sikereket, tekintve, hogy egy lányt csókoltam meg az ilyen hagyományos randik alkalmával, a többiekkel semmi testi kontakt nem volt.
A végére még két dolog, a tisztánlátás végett:
Egyik lány sem tudott a másikról, figyeltem rá, hogy véletlenül se legyen tudomásuk egymásról, vagy legalábbis arról ne tudjanak, hogy egy másikuk és köztem volt valami (kavarás, randi). Egy nagy városban ezt könnyen meg tudja oldani az ember.
A másik dolog, hogy az (1) esetben felvázolt helyzetben nem tudom az alkoholt okolni - értsd, nem hiszem, hogy a lányok csak az alkohol miatt voltak benne a dolgokban, hiszen ha kerestek utána, akkor feltételezem, nem bánták, ami történt.
Tehát a kérdés: A nőknek ez az egész randi dolog felesleges körítés, ha valakinek bejössz, akkor úgyis egyből adja magát? Felesleges köröket fut le az ember azzal, hogy beszélgetés, randi, őszinte érdeklődés, stb., amikor sokkal egyszerűbb és célratörőbb egyből a lényegre térni, ők pedig a határozottság miatt nem is fognak ellenkezni? Akkor mégis mi ez az egész maszlag, amit a fejünkbe vernek, ahogyan a lányokhoz elvileg közeledni kellene, amikor a valóságot illetően a tények teljesen mást mutatnak?
En szexfuggo vagyok,de megis a hosszas szexmentes ismerkedes hive. Monogam vagyok es csak hosszu parkapcsolatban szexelek.
A masodik esetben mutathattal volna florttel,atkarolassal,haj/arcsimitassal vonzalmi jeleket. Szerintem ott tulsagosan visszafogtad Magad.
N
Ahány nő, annyi típus.
Én pl. a második randin lefeküdtem párommal, mert nekem is, és neki fontos a szex, tudni akartam, hogy milyen vele, mindemellett nagyon vonzódtam is hozzá.Természetesen továbbra is eljártunk vacsorázni, lazítani, pihenni.Az első szex óta mindig együtt aludtunk, így az összeköltözés sem váratott magára.
Szóval mindkét verziódból lehet komoly kapcsolat.
A randi nem körítés, és eljárni ide-oda úgy is lehet, hogy már volt szex.
De szex nélkül semmi értelme, ezt 30+-os nőként mondom.
Ez egy érdekes felvetés. Nő vagyok, és bevallom, eddig nekem sem jöttek be a "hagyományos" randik. Szinte kivétel nélkül rommá unom a fejem, és a végét várom. Most kapni fogom az ívet, hogy miért nem én dobom fel, de én úgy gondolom, hogy ha már a pasi akart velem összejönni, akkor csak neki kéne elsősorban villantani valamit.
Ja és általában 2 féle ember van randin, aki már elsőre bepróbálozik 1 óra elteltével (akár úgy, hogy nem is láttad előtte soha), ez nekem azért ijesztő kicsit, a másik meg az, hogy a többedik randiról is úgy megyek haza, hogy semmi nem volt, még bók szintjén sem, max. intereten, de arra meg ugye ki kíváncsi.
Ugyan buliba nem járok, de akikkel eddig összejöttem, az sokkal spontánabb utakon jött össze mindig. Például jóban voltunk, sokat beszélgettünk, szimpatikus lett, aztán egyre csak közeledett, egyre többet megölelt és kialakult. Tehát randizni kb. azután mentünk csak, hogy már kimondtuk, hogy együtt vagyunk. De gyakorlatilag mindenkivel az volt eddig nekem, hogy megismertük egymást így vagy úgy, és aztán egy alkalmas pillanatban rámmoccant a pasi. Szóval nálam a közeledés ezt jelenti.
Végezetül annyit, hogy én is kerestem már ennek az okát, és arra lyukadtam ki, hogy az van, hogy mi nők sem szeretünk mindent készen kapni. Mi is szeretünk "hódítani", kinézni egy alkalmas pasit, gondolkodni, hogy vajon van-e esélyünk. Ez a vadászösztön nőkben. És igen, mi sem szeretjük, ha már az elején úgy érezzük, hogy a pasi a "miénk", csak egyet kellene csettintenünk. És egy buliban is az lehet, hogy a nőkben ott a kihívás, hogy "na itt ez a jó pasi, vajon megszerzem-e". De ez csak az én gondolatom.
Erról az Így jártam anyátokkal c. sorozat "Pucér pasi" epizódja jutott eszembe. Ott esik meg az, hogy a csaj lefekszik az első randin egy elég undorító pasival, akivel aztán mégis továbbismerkedik, mert be akarja bizonyítani magának is meg a barátainak is hogy ő nem "lotyó", aki bárkivel ágybabújik.
Tudom, ez csak egy sorozat, de ha lefordítjuk a dolgot fesztiválozásra, könnyen lehet hogy a csajok azért akarnak veled tovább ismerkedni, mert önmagában az a történet, hogy "fesztiválon találkoztunk és mindenbe belementem, pedig nem is ismerem" azt bizonyítaná, hogy a csaj túlzottan szabados elvű, az viszont hogy "fesztiválon találkoztunk és később összejöttünk" egy kedves történet.
Bocs, de srac vagyok. :D
Érdekes volt a hatos válaszoló, bár ez ha a pasi akar tőlem valamit akkor villantson.. hat az ilyenekrol rosszul vagyok, ha valakit nem akarsz jobban megismerni, akkor ne menj el vele randira, ennyi.
A tobbi részével egyetértek, senki, Nah jo az értelmes ember nem szereti a készen tálat dolgokat, sokkal érdekesebb, ha valamiért/valakiert meg kell dolgozni.
Amugy ahogy írják, ahány no annyiféle út. Viszont, az elso sokkal célratörőbb. A másodiknál, ha a randi második felében, megcsokolod őket, akkor mas lenne a véleményed. Azt gondolom a hagyományos "randizas" unalmas szinte mindenkinek. A mentális életünk ugyanúgy fel van pörögve mint mas területe az életünknek. Ezert az érzelmek hullámvasútja sokkal jobban működik. Gondolj vele, odamersz menni, nem sokkal utána meg mered csókolni, izgatod a fantáziáját folyamatosan, mert bármi lehet abból az esetből, aztán lelépsz, es meg tojsz is a fejükre, hogy keresd. Persze, hogy ugy van vele, mint ahogy a hatos irta, megakarja szerezni a srácot! aztán ha kialakul egy kapcsolat sokkal könnyebb benne maradni. A randizasok alkalmaval bekapcsol egyfolyta védekező reakció, mondasz egy rossz mondatot, mas a véleményetek valamiről ami neki fontos, könnyebben azt, mondja, ismerkedünk, nem keresem ezt a srácot tovabb.
Nézd meg az elso esetet ezzel szemben, mit gondol a no: megcsokolot ez a srac, végig tapizot, szexeltem vele. Most akkor en kuva vagyok? Nem, azert csinaltam mert többet is akarok tőle, visszaracionalizal ennyi. S igen sajnos ez a recept.
Valoszinuleg azok a lanyok, akiket a fesztivalon mar sokmindenre ra lehet venni, nem komoly kapcsolatot kerestek, hanem azert irtak neked, mert ilyen kavarasban meg benne lettek volna, mert arra megfelelo voltal. Ilyen lanyoktol ne is varj tobbet.
A visszafogottabb lanyok viszont komoly kapcsolatban gondolkoznak, ha valami nem tetszett nekik rajtad, akkor mar inkabb hagytak a dolgot, mert kavarni nem akartak, csak normalis kapcsolatot.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!