Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ez lenne a kulcs a nőkhöz?
Picit hosszú lesz, szóval előre is köszönöm annak, aki elolvassa.
Alapvetően lányok válaszára lennék kíváncsi, méghozzá azt illetően, hogy az elmúlt néhány hónap illetve év tapasztalatai mennyire fedik a teljes igazságot.
Konkrétan arról van szó, hogy szingliként alapvetően két utat választottam az ismerkedésre, mindemellett abszolút korrekt és egyenes voltam, sosem játszottam olyat, hogy párhuzamosan randiztam csajokkal, egyszerre (egy eset kivételével) csak egy nőre koncentráltam. Na de a lényeg:
(1) Az egyik út az volt, hogy valamilyen arra alkalmas terepen azonnal rámozdultam a csajra. Példa: bulihely, házibuli, fesztivál, ergo bármi olyan hely, ahol picit oldottabb a hangulat. Fontos tényező, hogy a csajt nem ismertem korábbról. Lényeg a lényeg, 1-2 óra beszélgetés/hülyülés/tánc után simán kavarásig jutottam velük, csókolóztunk, volt tapi, volt olyan, akivel szex is. Alapvetően akkor este jól éreztem magam velük, de nem igazán erőlködtem keresni őket utána, azonban egy kivételével az összes lány keresett a kavarás után 2-3 nappal, érdeklődtek felőlem, már-már randira invitáltak. Érdeklődve, sokat, szinte folyamatosan írtak, és azonnal válaszoltak, ha én is írtam nekik. Az ilyen kavarópartnereket nem vettem komolyan, szóval folytatást nem akartam, inkább alig vártam a következő alkalmat, hogy hasonló sikereim lehessenek. Végül a legutolsó ilyen lánnyal mégis egészen hosszúra nyúlt a dolog, immár 4 hónapja a barátnőm (nyár vége óta).
(2) A másik út a hagyományos, visszafogottabb ismerkedés volt. Szimpatikus volt a lány a fősuliról, vagy csak simán leszólítottam pl. a vonaton, amikor együtt utaztunk, esetleg régi ismerőssel kezdtem el sokat beszélgetni facebookon – lényeg, hogy nem nyomultam egyből rájuk, hanem érdeklődve ismerkedtem velük. Randira hívtam őket, ahová eljöttek, így feltételeztem, hogy külsőre, valamint az addig rólam kapott információik alapján tetszettem nekik. Randi azonban csak 1-2 volt mindig, mivel a csajok leépítették az ismerkedést. Pl. egyikük a második randin közölte, hogy amúgy mással is randizik, szóval bocs, mégsem. Egy másikuk meg randizott velem kétszer, utána valami buliban kavart valami sráccal, amit ugyan utána elmesélt, de így nyilván már nem folytatódott a dolog, és gyanítom ő sem akart folytatást. Egy másik csajszi meg a randi után konkrétan eltűnt, mikor egyszer összefutottam vele utána, nem akart megismerni. Mindent összevetve, nem igazán könyvelhettem el sikereket, tekintve, hogy egy lányt csókoltam meg az ilyen hagyományos randik alkalmával, a többiekkel semmi testi kontakt nem volt.
A végére még két dolog, a tisztánlátás végett:
Egyik lány sem tudott a másikról, figyeltem rá, hogy véletlenül se legyen tudomásuk egymásról, vagy legalábbis arról ne tudjanak, hogy egy másikuk és köztem volt valami (kavarás, randi). Egy nagy városban ezt könnyen meg tudja oldani az ember.
A másik dolog, hogy az (1) esetben felvázolt helyzetben nem tudom az alkoholt okolni - értsd, nem hiszem, hogy a lányok csak az alkohol miatt voltak benne a dolgokban, hiszen ha kerestek utána, akkor feltételezem, nem bánták, ami történt.
Tehát a kérdés: A nőknek ez az egész randi dolog felesleges körítés, ha valakinek bejössz, akkor úgyis egyből adja magát? Felesleges köröket fut le az ember azzal, hogy beszélgetés, randi, őszinte érdeklődés, stb., amikor sokkal egyszerűbb és célratörőbb egyből a lényegre térni, ők pedig a határozottság miatt nem is fognak ellenkezni? Akkor mégis mi ez az egész maszlag, amit a fejünkbe vernek, ahogyan a lányokhoz elvileg közeledni kellene, amikor a valóságot illetően a tények teljesen mást mutatnak?
Persze, írtam, hogy nem mindenkinél. Nem tudom mennyi idős vagy de tegyük fel 30, akkor nem fogsz fesztiválozni, bulizgatni olyan hévvel mint mondjuk mikor 20 voltal, mas dolgok lesznek a prioritások. Mas a generáció is. Ha meg idősebb vagy akkor meg foleg. De akkor is lesz egy szűrő ami alapján kiválasztód ki az akivel kapcsolatot szeretnél es kivel nem. Legyen a ferfi határozott legyenek céljai, de mellette legyen kedves es intelligens. Ha tul sok hideget kaptál akkor eltolodsz olyan pasik irányába akiktől tobb melegséget kapsz. Ha maciszívű robikakkal voltal, akkor imponálni fog a rosszfiu, akire nem tudsz nem gondolni.
Nem tudom, másoknál hogy működik, nálam CSAK a 2. verzió jöhet szóba, csak akkor,k ha legalább látásból ismerem az illetőt suliból, munkahelyről, edzésről, akármiről. Meg van még pár ilyen ismerősöm. Buliban soha nem hagynám, hogy egyáltalán hozzám érjen bárki, beszélgetni meg nem is lehet, szóval bukta :D Persze vannak, akiknek meg az működik.
Általános választ nem igazán fogsz kapni. Mindenkinek más a jobb.
Nálam keverve működik, szívesen ismerkedek koncerten (de főleg koncert után, mikor már jobban tudok figyelni az illetőre és csendesebb is a hely), fesztiválon, de ha azt érzem valakin, hogy csak meghúzni akar, vagy csak a mai szórakozását keresi akárkiben, akkor lelépek. Kivéve persze, ha én is egyéjszakást keresek, de abban nem látok sok fantáziát.
Őszintén megmondom, még soha nem voltam hagyományos randin, tizenévesen a haveri alapon közös kocsmázások meg a közös motorozások váltak be, most már másak a hobbik, de ugyanúgy azokon keresztül ismerkednek velem (koncertre hív, együtt kockulunk vagy sportolunk), és így kicsit olyan nyugis, haverkodós feelingje van a dolognak, mert a közös szórakozásra van kihegyezve, nem a konkrét ismerkedésre. Nem olyan, mint egy étterem, hogy ülünk egymással szemben és kérdéseket teszünk fel, inkább csak jól érezzük magunkat és közben beszélgetünk erről-arról. De fontos az, hogy érezzem, konkrétan velem akarja ezt, és nem csak random leszólított egy nőt, hogy ne legyen egyedül.
A szexszel várni szerintem is felesleges, én akkor fekszem le a kiszemelttel, ha rám jön az az érzés, hogy igen, én ezzel a pasival le akarok feküdni. Ha az első "randi" alatt érzem, akkor ha az érzés kölcsönös, nem húzom az időt. Ha a 8. alkalommal érzem csak, akkor addig várok, ha meg 2 hónap után, akkor addig.
Egy picit túlgondoltad az egészet, és ráadásul téves következtetést vontál le.
Lényegében azt írtad le, hogy:
alkohol hatására, buli alkalmán többször jutottál szexhez, és volt egy rövidebb ( szerinted hosszú :)) 4 hónapos) kapcsolatod is ( illetve van).
Az sima hétköznapi ismerkedéskor meg nem dugtál meg senkit meg nem jött össze annyi sem.
---------------------------------
-> Ebből nem az következik, hogy buliban/ittasan kell kapcsolatot keresni. Ebből csak annyi következik, hogy dugni és kavarni könnyebb alkohollal/buliban, (nyilván).
Azért gondolod, hogy így kell csajozni, mert azok a lányok kerestek utána.
-> Valójában ők is CSAK AZÉRT kerestek, mert te nem kerested. :)
Tudom, ez így látszólag értelmetlen, de kb úgy van, hogy egyből le lettek fektetve, ÉS ráadásul még ezután nem is keresed őket. -> Épp itt jön a képbe: ezért fognak ők keresni, mert szarul esik az egójuknak az egész, hogy odaadták magukat, és te még csak nem is tepersz utána. :) Neked is hasonló okokból nem kellettek ezek a lányok. Ennyi. Ne gondold túl.
Láttam személyesen is ilyet barátnőmtől, ugyanezt játszotta le: hosszasan mesélte mennyire szar volt a srác, ez meg az nem volt jó, le kell majd rázni. Aztán 2 napja nem kereste, mikor kifakadt, hogy MI AZ HOGY NEM KERESI? Ő nem akarja keresni, nem úgy van az stb.
Ennyi a sztori, hidd el.
Megjegyzem, mielőtt elkezdene valaki "ja , hát már megint a hülye nők" szöveggel jönni, ez a férfiaknál is hasonlóképp működik: jobban kell nekik az olyan lány, akit látszólag nehezebb elérni, becserkészni.
-> ezt te magad is bizonyítottad:
"Az ilyen kavarópartnereket nem vettem komolyan, szóval folytatást nem akartam,"
Az meg hogy véletlenül lett az egyikből 4 hónapos kapcsolatod ( ami nem számít mellesleg hosszúnak), szimplán a nagy számok törvénye. Ez meg sima pszochológia. ;)
25N
A hiba az ön készülékében van!
Azt hiszed, hogy ma egy lány más mint egy férfi!
A férfiaknak péniszük, a lányoknak vaginájuk van!
(persze mindegyik a szükséges tartozékokkal)
Ezek tulajdonsága, hogyha nemi inger éri a tulajdonosukat, féktelen vadakká válnak! És nem kell csodálkozni, ha egy lány akarata ellenére mégis odaadja magát egy sÄggfejnek látszó balféknek!
Le kellene már rakni ezt a többezer éves katoliskus/vallásos baromságot, hogy a férfi minden nőt megdug, a végén pedig feleségül vesz egy szüzet baromságot! Boldog azzal a nővel leszel, aki az ágyban is boldoggá tud tenni! Azt pedig valahol, valakivel meg kell tanulni! Gyakorlat teszi a mestert!
"Tehát a kérdés: A nőknek ez az egész randi dolog felesleges körítés, ha valakinek bejössz, akkor úgyis egyből adja magát? Felesleges köröket fut le az ember azzal, hogy beszélgetés, randi, őszinte érdeklődés, stb., amikor sokkal egyszerűbb és célratörőbb egyből a lényegre térni, ők pedig a határozottság miatt nem is fognak ellenkezni?"
Ha a megfelelő érzelmeket váltod ki egy nőből, a legtöbbször azonnal a lényegre térhetsz. De ettől függetlenül nem felesleges kör a randi, ismerkedés, beszélgetés stb., mert az is a "történet" része. Jó hasonlat erre, hogy egy film is akkor izgalmas, ha végignézed és nem tekersz egyből az utolsó pár perchez. Egy ismerkedés is izgalmas és nem csak a szex miatt. Aki görcsösen csak arra hajt, paradox módon nem fogja annyira élvezni, ha odajut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!