Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most komolyan gondolják a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komolyan gondolják a nők?

Figyelt kérdés

Nem is olyan rég az egyik lány azzal utasított vissza hogy túl férfias vagyok. xD

Egy másiknak azért nem tetszem mert szerinte állat vagyok.

Milyen is vagyok 25éves, izmos, rövidre van vágva a hajam, van egy kis szakállam, szeretem a küzdősportokat

tipikus zord külső lágy belső típus

Most komolyan csajok tényleg a kis 50kg-s felnyalt hajú ha meg kell védeni elszalad típusú srácok kellenek ma a nőknek?

2016. dec. 9. 11:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Azert a tipikus zord kulso es a felnyalt 50 kilos kisfiuk kozott boven van meg atmenet... most ha valaki nem kedveli az ilyen kuzdosportos kemeny sracokat mint amilyen te vagy, az meg nem jelenti azt, hogy az 50 kilod bershka fiucskakra bukik. Pl. en sem szeretem ezt a ket vegletet, nem is ilyen ferfit valasztottam magam melle.
2016. dec. 9. 11:58
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

Első. :DD 50 kilós Bershka fiúcskák. :D

Én is bírom, hogy állandóan a 2 végletet szajkózzák az emberek...

2016. dec. 9. 12:07
 3/12 anonim ***** válasza:
36%
Nekem se jon be ez a ketajtos szekreny tipus, kb ugy nez ki mint egy jol lakott ovodas. Az aranyosan szalkas izmok sokkal vonzobbak szerintem :)
2016. dec. 9. 12:08
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Vissza lettél utasítva, nagy ügy. Törődj bele, ne itt rinyálj gyakorin...
2016. dec. 9. 12:11
 5/12 anonim ***** válasza:
15%
Nem minden nő olyan. Akik visszautasítottak téged, ők valószínű valami papucsot kerestek, aki csettintésre ugrik ha csizmát kell nyalnia. Meg fogod találni az igazit aki nem olyan, hanem a nő is ad a házasságba és nem csak a férfi. Gyengécske és üres zsebű lány engem is utasított vissza azért mert túl vonzónak és erősnek tartotta a szexuális kisugárzásom, meg túl intelligensnek is gondolt magához. De a lényeg hogy a tehetős és igazi belevaló nők meg megőrültek értem. Az előbbi nőtípus csak azt bizonyította be előttem hogy a szegény ember mindent elkövet azért hogy szegény maradjon. Vagyis ha felcsillant számára egy jó házasság reménye, az sem kellett neki.
2016. dec. 9. 12:25
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
És az elő sem fordulhat, hogy nem tetszettél nekik? Mert képzeld van ilyen, lehet nem jöttél be nekik külsőre. És? Lépj tovább...
2016. dec. 9. 12:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de a külsőd csak egy szempont, és valószínűleg a lánynak voltak más preferenciái is, amiknek ezek szerint nem feleltél meg. Én is járok edzeni, egyáltalán nem vagyok egy törékeny virágszál, de csak azért, mert egy férfi izmos, még nem gondolom, hogy alfahím lesz. A személyisége többet nyom a latban.
2016. dec. 9. 12:48
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
5-os valaszolo, made my day 😂😂😂. Stand upoldnod kene :"DDD
2016. dec. 9. 12:57
 9/12 A kérdező kommentje:

de látjátok ti is a 2 végletet említettétek mikor közel sem vagyok 2 ajtós szekrény csupán izmos (88kg)

és bejöttem neki mert mondta a barátnője is hogy feszt rólam beszél

ezért nem értem hogy jöhetett olyan indokkal hogy túl férfias vagyok

milyen legyen egy férfi?

de végül is lehet tényleg bennem van a hiba kitudja

2016. dec. 9. 17:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne rágódj rajta. Nem tudhatjuk mit gondolt. Lesz más, akinek bejössz.
2016. dec. 9. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!