Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ez kizáró ok lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez kizáró ok lenne nálatok?

Figyelt kérdés

Rólam van szó. Az a helyzet, hogy nagyon korán elkezdtem kopaszodni, próbáltam a lehető legtöbbet megtenni, hogy kiderítsem az okát, javítsak rajta, de nem sikerült. Igazából már beletörődtem, hogy egyszer kopasz leszek, elég nehezen, de sikerült magamat így is elfogadni, ezzel a szépséghibával.

Hogyha lenne egy fiú, aki igényes, ad magára, jól érzitek magatokat mellette, de az lenne a szépséghibája, hogy kopaszodik és ezért állandóan rövidre vágatja a haját, akkor mit gondolnátok? Kizáró ok lenne?

2016. dec. 11. 19:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%
9. ugyan ezt akartam írni.
2016. dec. 11. 20:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem lenne :) 19L
2016. dec. 11. 20:11
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizáró, ha nem feltűnő. Ha katonásan rövidre van vágva vagy akár full kopaszra nem gond. De tényleg ne kezdj trükközni, hogy akkor kicsit hosszabbra hagyod és ráfésülöd vagy hasonló, mert az nagyon bénán néz ki és csak még jobban felhívja a figyelmet a kopaszságra, ebben a verzióban kizáró ok lenne.
2016. dec. 11. 20:15
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem, a volt barátom is erősen kopaszodott.

24N

2016. dec. 11. 20:16
 15/22 anonim ***** válasza:
30%

Igen,nálam konkrétan kizáróok a kopaszodás.De írt neked sok kopaszodó férfitársad estimesét,hogy másnál nem az.

19/L

2016. dec. 11. 20:25
 16/22 anonim ***** válasza:
94%

Bocsi, lemaradt a válaszom végéről, hogy 21/L vagyok (sűrű hajjal), de azért nyugodtan hidd hogy csak kopaszodó pasik írnak :D Csak azért mert neked nem jön be nem mindenkinél kizáró ok

2016. dec. 11. 20:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Úgy nem jönnék össze valakivel,ha kopaszodik,de ha együtt vagyunk és elkezdődik ez a folyamat,nem lenne válóók.
2016. dec. 11. 20:38
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy kizáró ok lenne.
2016. dec. 11. 20:53
 19/22 A kérdező kommentje:
Annyit talán még hozzátennék, hogy elkezdtem edzeni, elsősorban azért, hogy fittebb leszek, másrészt meg azért, hogyha egyszer ténylegesen kopasz leszek, akkor legalább egy kis izom is legyen mellé.
2016. dec. 11. 20:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nem jön be a kopaszodás, szeretem, ha egy férfinak van haja meg szakálla meg ilyenek, de nem lenne kizáró ok, ha egyébként nem taszít a külseje (a kopaszodás nem taszít, csak szimplán nem tetszik) és olyan ember személyiségre, amilyenre vágyok :). Szerintem emiatt ne aggódj, csak ne az látszon, hogy gyűlölöd magad miatta.
2016. dec. 11. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!