Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez kizáró ok lenne nálatok?
Rólam van szó. Az a helyzet, hogy nagyon korán elkezdtem kopaszodni, próbáltam a lehető legtöbbet megtenni, hogy kiderítsem az okát, javítsak rajta, de nem sikerült. Igazából már beletörődtem, hogy egyszer kopasz leszek, elég nehezen, de sikerült magamat így is elfogadni, ezzel a szépséghibával.
Hogyha lenne egy fiú, aki igényes, ad magára, jól érzitek magatokat mellette, de az lenne a szépséghibája, hogy kopaszodik és ezért állandóan rövidre vágatja a haját, akkor mit gondolnátok? Kizáró ok lenne?

Nem, a volt barátom is erősen kopaszodott.
24N

Igen,nálam konkrétan kizáróok a kopaszodás.De írt neked sok kopaszodó férfitársad estimesét,hogy másnál nem az.
19/L

Bocsi, lemaradt a válaszom végéről, hogy 21/L vagyok (sűrű hajjal), de azért nyugodtan hidd hogy csak kopaszodó pasik írnak :D Csak azért mert neked nem jön be nem mindenkinél kizáró ok

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!