Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek bejönnek azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejönnek azok a pasik, akik annak ellenére próbálkoznak nálatok, hogy tudják van pasitok?

Figyelt kérdés
Vagy ez a jelenlegi kapcsolatotok minőségétől is függ? Ez a fajta jellemvonás a pasiban, amúgy nem zárja ki teljesen őt mint lehetséges jelölt?
2016. nov. 14. 14:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, minden vágyam olyan pasi, aki egy hűtlen, könnyen kapható ribinek tart!
2016. nov. 14. 14:55
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sőt. Akinek egy párkapcsolat ennyire nem szent, az a sajátját sem fogja sztem annak venni, erkölcstelen, illetlen... az ilyen viselkedés meg taszít. És ez független attól, hogy épp hullámvölgyet élek-e a párommal vagy nem. Plusz az is nagy igazság, hogyha az ember találkozik vkivel, aki annyira tetszik neki és annyira közös hangot érez vele, akkor inkább szakít a párjával. Ha visszautasít, és nem szakít, akkor valószínűleg akkor sem kellenél neki, ha szingli lenne.
2016. nov. 14. 15:08
 3/20 anonim ***** válasza:
78%
Egy pasi vagy bejön, vagy nem, ez független attól, hogy próbálkozik-e nálam. Az meg, hogy esetleg továbblépek és lecserélem a jelenlegi párom, egyszerre függ a kapcsolattól ÉS a pasitól. Az, hogy próbálkozik, miközben van pasim, nem befolyásol semmiben, számomra nem hordoz jelentést. Az már igen, hogy ha egyértelműen és következetesen visszautasítom, hiszen nem akarom elhagyni a párom, de ennek ellenére tovább nyomul, de ez csakis negatív irányba befolyásol. Az, hogy a párkapcsolatom ellenére bepróbálkozik, amolyan "hátha" jelleggel, de elfogadja, ha nincs esélye, az nem egy jellemvonás, szerintem.
2016. nov. 14. 15:09
 4/20 A kérdező kommentje:

3

Ez a te esetedben azt is jelenti, hogy amint találsz egy olyan pasit aki szerinted jobb mint a jelenlegi, akkor lecseréled a régit újra?

2016. nov. 14. 15:16
 5/20 anonim ***** válasza:
Sosem értettem az olyanokat, akik foglalt nőkre nyomulnak. Nagyon gáz. Nem félnek, hogy a csaj pasija majd jól helyreteszi őket?
2016. nov. 14. 15:26
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
3. vagyok: dehogyis. Azt jelenti, hogy ha egyébként is halódik a kapcsolat mondjuk, de még nem volt egyikünknek sem ereje kimondani a véget, és ekkor toppan be valaki, aki egyébként bejön és jól érzem magam vele, akkor esetleg hamarabb véget vetek a már meglévő kapcsolatnak. De ha egyébként jól működik minden, szerelmes vagyok, akkor bármiben is jobb az új jelentkező a páromnál, eszembe se jut lecserélni. Mint ahogy egyébként akkor is max csak szakítok, ha az új pasi nem kelti fel az érdeklődésem komolyabban, de legalább ráébreszt, hogy a jelenlegi kapcsolatnak nincs értelme.
2016. nov. 14. 15:32
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem jonnek be, viccesnek tartom oket de nem jo ertelemben :D
2016. nov. 14. 15:37
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Szanalmasnak tartom oket. Mit nem lehet azon erteni hogy nem?
2016. nov. 14. 15:43
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy olyan fiú a munkahelyemen, aki nagyon csapta a szelet.

Megmondtam neki, hogy van barátom, szóval én csak haveri szinten akarok vele kommunikálni.

Le sem szarta, csinálta tovább.

Majd egyszer csak nagyon elhalkult, leállt ezzel az egésszel, aminek örültem is, de nem értettem.

Nagy nehezen kiszedtem belőle, hogy amúgy neki van barátnője és éppen mosoly szünetet tartottak, ezért ő úgy gondolta, hogy akkor szabad más lányokat körbe legyeskedni.

Akkor és ott teljesen elvesztette a szimpátiámat, mint amikor nem akar leállni az udvarolgatással.

Nem mondom, hogy nem esett jól, hogy kereste a közelségemet, és figyelmes volt, de nagyon jól tudta, hogy én nem fogom viszonozni.

Ettől függetlenül kedveltem őt mint munkatársat.

2016. nov. 14. 15:59
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem függ a kapcsolat minőségétől, kígyó tesz ilyet. Nem, nem jön be. :P
2016. nov. 14. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!