Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek azok a pasik, akik annak ellenére próbálkoznak nálatok, hogy tudják van pasitok?
3
Ez a te esetedben azt is jelenti, hogy amint találsz egy olyan pasit aki szerinted jobb mint a jelenlegi, akkor lecseréled a régit újra?
Volt egy olyan fiú a munkahelyemen, aki nagyon csapta a szelet.
Megmondtam neki, hogy van barátom, szóval én csak haveri szinten akarok vele kommunikálni.
Le sem szarta, csinálta tovább.
Majd egyszer csak nagyon elhalkult, leállt ezzel az egésszel, aminek örültem is, de nem értettem.
Nagy nehezen kiszedtem belőle, hogy amúgy neki van barátnője és éppen mosoly szünetet tartottak, ezért ő úgy gondolta, hogy akkor szabad más lányokat körbe legyeskedni.
Akkor és ott teljesen elvesztette a szimpátiámat, mint amikor nem akar leállni az udvarolgatással.
Nem mondom, hogy nem esett jól, hogy kereste a közelségemet, és figyelmes volt, de nagyon jól tudta, hogy én nem fogom viszonozni.
Ettől függetlenül kedveltem őt mint munkatársat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!