Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok egy ELSŐRE NAGYON BEJÖVŐS pasi mivel tudja elrontani?
minden pasi látott már ilyet: a lány rögtön beleesik egy pasiba, még ha a pasi nem is akarná először. Aztán a lány eltűri, hogy csak heti egyszer találkozzanak, a pasi ne vállalja fel, a lány fogy az idegesség miatt, végül a pasi vágja ki egy másik lány miatt. Tehát, amikor a lány a semmire beleszeret egy pasiba, csak mert helyes.
Most kivételesen velem (!!) történt hasonló: társkeresőn ő írt rám, találkozónak meg strandot akart, ha egy napig nem irtam neki, kicsit bedurcult. Nos, alapvetően jól éreztük magunkat, de szinte az első perctől nem tűnt annyiranagyonnagyon feldobottnak, és ez a chaten is látszik. Amúgy találkozunk még, csak nem tudom, mivel lehetett elrontani. Nagyon sokat nem beszéltem, de igyekeztem érdeklődni. És engedte, hogy bekenjem a hátát, hogy a derekán aludjak, hátát masszirozzam, vizben felkapjam, megpörgessem, lenyomjam finoman.
Sok mindennel ellehet rontani. Nálam a túlzott csüngés is ilyen. Volt aki a találkozásunk másnapján már kiakarta jelenti, hogy egy pár vagyunk és úgy viselkedett mintha a neje lennék. Leste, hogy mikor vagyok online, ha bekapcsoltam a wifit máris érkezett az üzenet tőle. Ha 09:02-kor felnéztem facebookra akkor 09:03-kor már jött is a "Jó reggelt! Mit álmodtál?" üzenet.
A megismerkedésünk után 3 nappal felhívott mondván hiányzik neki a hangom. Olyan érzés volt mintha fojtogatnának, hamar el is szállt a kezdeti szimpátia. Pedig a megismerkedésünk estéjén nagyon örültem a találkozásnak.
Volt olyan is akivel szavak nélkül flörtöltünk, megszólalt és elszállt a varázs, irritált a beszédstílusa.
Rossz témaválasztás, eltérő nézetek napvilágra kerülése is lehet sorsfordító.
Ha kicsit felszínesek és egyben reálisak is vagyunk, lehet, hogy nem tetszett neki valami a külsődön. A képek nem adják vissza 100%-ban a valóságot.
Nem látunk a nő fejébe, nem voltunk ott így nehéz véleményt nyilvánítani.
Lehet, hogy én vagyok a kivétel nők terén, de engem csa egy arc, test nem tud lenyűgözni. Így én több mindenkinek esélyt adtam/adnék, akiben sztem van bármi is, ami különleges vagy vonzó. Inkább a kisugárzás, összhang. Na de tételezzük fel, hogy vmiért nagyon megtetszik. Akkor, ami nálam azonnal kiábrándító:
- ha kinyitja a száját, és dől belőle a sötétség (egy értelmes mondatot nem képes kimondani, butaságokat beszél) vagy a káromkodás
- ha bármilyen szexista megjegyzést tesz (még ha poénnak szánja, akkor is... minden vicceltem mögött van igazság)
- ha nem tud alkalomhoz illően öltözni és viselkedni
- étteremben pl. ha azzal akarja magát menőbbnek feltüntetni, hogy alázza a pincért
- ha önző módon viselkedik
- ha az exeit szapulja undorító módon egyfolytában
- ha más nőket bámul kocsányon lógó szemmel, miközben velem van, flörtben túlmegy egy határon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!