Isme-ritek? Ezt nézzétek meg miből mi lett. Pedig olyan jó pasi volt, de mostmeg iszonyatosan néz ki szegény! Igy elrontani magát!
Kár ám!
ismeri valaki ,hogy mi történt azóta vele??
Ki beszél itt meg ítélésről?????Vagy az öregségről????
Ő anorexiás. És azért irtam hogy elképesztő,hogy mit tett magával. 37 éves. nagyon jól nézett ki, és nem az öregedéstől lett ilyen,hanem a soványságtól, és 40kg.
Csak 37 éves? Akkor tényleg nemsemmi.
Én is ismerek anorexiást. De neki a baj az agyával van. Már régóta. Nem gondolkodik ésszerűen. Van akin így jön ki hogy anorexiás lesz van akin máshogy. Aztán meg ráfogják a szépségiparra a halálukat. Ami hát enyhén szólva hatalmas tévedés.
A szépségipar modelljei egy időben - vagy ma is? - soványak voltak, anorexiásak.
Elvárás hogy szépek legyünk, dögösek, stb, mert a média és a szépségipar ezt sugározza.
Ezek önértékelési zavarokat okoznak, és okozhatnak anorexiát, bulimiát, sok más vackot.
Sajnos nem tudok többet én sem erről a pasasról, de ő nem a szépségiparos fajta anorexiás, inkább egyéb okokból voltak bajai önmagával... Mondjuk apa, anya, halál, el nem fogadottság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!