Egyetertek az utolsoval. A szinesztöl vmiert a hideg futkos a hatamon, de a Sherlockban... Ohh.... Dögös. :D
es 21 vagyok :D
én is csatlakozom: először - Te jóó ég!
aztán Sherlock-ként: hmm... :)
Hozza kell tenni, hogy a Sherlockban alaposan el van maszkirozva... De attol meg nagyon bejön. :D
4. voltam
Elsőre nekem sem jött be, bár már akkor is megfogott az arca, érdekesnek tartottam. Most, hogy rákattantam a Sherlockra, és ezáltal jobban megnéztem őt is, már szépnek is látom. :)
De valóban sokat hozzátesz ilyenkor a karakter, amit eljátszik az illető. Sok példát lehetne erre mondani, más sorozatokból is.
Amúgy B.C. a Sherlockban szerintem kifejezetten dögös. Számomra elsősorban Sherlock személyisége rendkívül vonzó ( a különcség, az intelligencia, stb.), de emellett szerintem jól áll neki ez a sötét haj, szexi ruhákat visel, elég magasnak is tűnik... Ja és a hegedűvel is elég szexi. ;)
Egyébként a második évad első részében van egy mondat, ami emlékeim szerint magyarul kb. ezt jelenti (egy nő mondja neki):
Micsoda arccsontok! Ha pofon vágnám, megvágnám magam!
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!