Kedvelem Sherlockként. Bár mivel vörös az eredeti hajszíne és más a frizurája, ő a sorozatbeli hajviseletét utálja, azt nyilatkozta szerinte azzal túlságosan nőies. Hogy jó pasi-e? Ízlés kérdése. Kedves, vidám fickó.
Üdv: [link]
LOL ezt a nyilatkozatát én nem is láttam/olvastam! :D Amúgy én nem vettem észre, hogy nőies lenne a Sherlockban. Akár a haja, akár más miatt. (Annyira tudok ilyenkor mosolyogni a férfiakon. :D :))
Utolsó, nincs erről valami interjú-videó pl. youtuben? Úgy feldobná a napomat (bármelyiket) :D
Ugynaz, mint a Who-ban a Matt Smith. Először megnéztem hogy ki lesz az új Doki, és elszörnyedtem. Civilben tényleg olyan a feje mint a kalácstészta, nincs szemöldöke, na de aztán annyit mondott, hogy "Can I have an apple" és jött 180 fokos fordulat.
B.C. is ilyen tipikikus brit pasi, aki vagy nagyon szép, vagy borzasztó rusnya. A rövid haj viszont sokat ront rajta, pláne ha szőke. Mondjuk azt mindenki tudja, hogy a sötétbarna nem az eredeti hajszíne, mert a brit gének mellett inkább az a seszőke a valószínű.
Szerintem az egyik leghelyesebb pasi!Nem egy nyálas képű,babaarcú kis sztárocska,nem olyan akikért mostanság divat rajongani... Egy teljesen egyedi arccal rendelkező fiatalember.Nem hibátlan,de van egyfajta vonzereje,kisugárzása amit sokan , köztük magam is vonzónak találnak :)Csatlakozom azon hozzá szólókhoz akik írták,hogy aranyos meg kedves emberke... Ez mind,na és a jó humor látszik az arcán,amiért én még jobban kedvelem...:)Külön kiemelném,hogy csodálatos színű a és kivételes formájú szemei vannak. A sápadt-kéktől az egészen mélyzöldig , hangulatól és fénytől függően változik az árnyalata,plusz egy aranybarna udvar látszik a pupillája körül,amit a dupla heterocromiának köszönhet... Ez az egyik amire senki nem mondhatja,hogy csúnya! :) Meg a szája is szép... ( am abba most nem mennék bele,hogy nekem mért tetszik XD)
A vörös göndör haja miatt is a kedvencem. Megjegyzem, ezzel is egyedülálló,hiszen nem sok eredeti vörös színészről van tudomásom, legalábbis nekem... Egyébként eleinte nekem sem volt szimpatikus,de láttam a filmjeit és a tehetsége nagyon megfogott. Ő aztán tényleg színész, és legyen bármilyen furcsa vagy különleges a megjelenése,ha egy szerepnek teljesen átadja magát igazán csodálatos és lenyűgöző tud lenni!
Hát amikor először láttam (egy barátnőm már nagyon odavolt érte :D ) akkor annyira nem tetszett ,aztán ugyanaz a barátnőm rábeszélt a Sherlockra megnéztem és wow. :33 igen. jól nézett ki :D azóta imádom :) Ahogy az új filmjében a Star Trek: Into Darkness ben is :33
SPOILER!!!!! : KHAAAAANBERBATCH :D bocsi. ezt nem hagyhattam ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!