Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Benedict Cumberbatch (Sherlock...

Benedict Cumberbatch (Sherlock) jó pasi?

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 21. 09:24
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
95%

Kedvelem Sherlockként. Bár mivel vörös az eredeti hajszíne és más a frizurája, ő a sorozatbeli hajviseletét utálja, azt nyilatkozta szerinte azzal túlságosan nőies. Hogy jó pasi-e? Ízlés kérdése. Kedves, vidám fickó.

Üdv: [link]

2012. jún. 13. 05:45
 12/24 anonim ***** válasza:
91%

LOL ezt a nyilatkozatát én nem is láttam/olvastam! :D Amúgy én nem vettem észre, hogy nőies lenne a Sherlockban. Akár a haja, akár más miatt. (Annyira tudok ilyenkor mosolyogni a férfiakon. :D :))

Utolsó, nincs erről valami interjú-videó pl. youtuben? Úgy feldobná a napomat (bármelyiket) :D

2012. jún. 13. 07:45
 13/24 anonim ***** válasza:
94%

Ugynaz, mint a Who-ban a Matt Smith. Először megnéztem hogy ki lesz az új Doki, és elszörnyedtem. Civilben tényleg olyan a feje mint a kalácstészta, nincs szemöldöke, na de aztán annyit mondott, hogy "Can I have an apple" és jött 180 fokos fordulat.

B.C. is ilyen tipikikus brit pasi, aki vagy nagyon szép, vagy borzasztó rusnya. A rövid haj viszont sokat ront rajta, pláne ha szőke. Mondjuk azt mindenki tudja, hogy a sötétbarna nem az eredeti hajszíne, mert a brit gének mellett inkább az a seszőke a valószínű.

2012. júl. 27. 11:49
 14/24 Elluin ***** válasza:
100%

Szerintem az egyik leghelyesebb pasi!Nem egy nyálas képű,babaarcú kis sztárocska,nem olyan akikért mostanság divat rajongani... Egy teljesen egyedi arccal rendelkező fiatalember.Nem hibátlan,de van egyfajta vonzereje,kisugárzása amit sokan , köztük magam is vonzónak találnak :)Csatlakozom azon hozzá szólókhoz akik írták,hogy aranyos meg kedves emberke... Ez mind,na és a jó humor látszik az arcán,amiért én még jobban kedvelem...:)Külön kiemelném,hogy csodálatos színű a és kivételes formájú szemei vannak. A sápadt-kéktől az egészen mélyzöldig , hangulatól és fénytől függően változik az árnyalata,plusz egy aranybarna udvar látszik a pupillája körül,amit a dupla heterocromiának köszönhet... Ez az egyik amire senki nem mondhatja,hogy csúnya! :) Meg a szája is szép... ( am abba most nem mennék bele,hogy nekem mért tetszik XD)

A vörös göndör haja miatt is a kedvencem. Megjegyzem, ezzel is egyedülálló,hiszen nem sok eredeti vörös színészről van tudomásom, legalábbis nekem... Egyébként eleinte nekem sem volt szimpatikus,de láttam a filmjeit és a tehetsége nagyon megfogott. Ő aztán tényleg színész, és legyen bármilyen furcsa vagy különleges a megjelenése,ha egy szerepnek teljesen átadja magát igazán csodálatos és lenyűgöző tud lenni!

2013. jan. 4. 23:43
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Elluin, látom neked aztán nagyon tetszik a szeme! :DD Egyébként egyetértek, szerintem is szép. Nekem sötét hajjal jobban tetszik, sőt úgy szerintem a szemei is hangsúlyosabbak voltak, de én azt is nagyon imádtam, amikor (pl. a Sherlockban) gondolkozott valamin, és gyorsan mozgatta jobbra-balra. Aki látta, biztos tudja mire gondolok. Számomra az elképesztő (elképesztően aranyos) volt! Amúgy próbáltam úgy csinálni, de nem tudom, hogy csinálja (micsoda színész! :D). :) Van valami rendellenesség (olvastam róla, de most sajnos nem jut eszembe a neve), amikor az ember szeme hasonlóan gyorsan mozog oldalsó irányba. De azt nem lehet befolyásolni, akinek ilyen problémája van, annak mindig olyan. BC viszont (gyanítom) szándékosan játszik ezzel. Annyira jó! :D
2013. jan. 5. 22:38
 16/24 Elluin ***** válasza:
Igen ez a furcsa "szem mozgás" nekem is feltűnt és valóban ebben a szerepben még illik is a karihoz,vagy is passzol ahhoz amikor gondolkodik... Érdekes ,hogy eddig azt hittem ez csak nekem tűnt fel,mert más még nem említette és azt hittem csak én tartom ezt a dolgot különösnek és eleinte ,hogy csak nekem tetszik... Arra gondoltam,hogy tényleg csak játssza, amiben részben lehet valami, de több filmben is ezt "csinálja" ami nekem már valahogy rendellenesnek tűnik néha... Például a Last Enemy c. sorozatában, egy jelenetnél a végén, nem is oldalra mozog a szeme,hanem -ha lehet ezt mondani- lüktet... Szóval nem tudom, anyum már régóta mondta,hogy van ilyen rendellenesség és hogy BC-nek a szeme se áll jól :)Amit én felfedeztem még,hogy valamelyik szeme pupillahasadásos lenne ?( nem tudom ,hogy ennek tényleg ez a neve ? )Az biztos,hogy én még ilyen szemet sosem láttam min amilyen az övé... :D
2013. jan. 6. 02:04
 17/24 Elluin ***** válasza:
Ha érdekel valakit egy forumot hoztam létre... Nem a legjobb ,de beszélgetés céljára megfelel : [link]
2013. jan. 6. 04:35
 18/24 anonim ***** válasza:
84%
Sherlockként engem nagyon megfogott, de erre rádob a karaktere is. Ha önmagában kéne értékelnem a küllemét, nem tetszene.
2013. febr. 17. 19:03
 19/24 anonim válasza:
100%

Hát amikor először láttam (egy barátnőm már nagyon odavolt érte :D ) akkor annyira nem tetszett ,aztán ugyanaz a barátnőm rábeszélt a Sherlockra megnéztem és wow. :33 igen. jól nézett ki :D azóta imádom :) Ahogy az új filmjében a Star Trek: Into Darkness ben is :33

SPOILER!!!!! : KHAAAAANBERBATCH :D bocsi. ezt nem hagyhattam ki :D

2013. jún. 8. 17:52
 20/24 anonim ***** válasza:
Én mikor először megláttam, olyan kicsit furcsának tűnt. De nem a rossz értelemben. Aztán Sherlockként belezúgtam:D Szóval Sherlocként nagyon bejön, de néhány nemsherlockos képen eszméletlenül ott van:3 Én nagyon imádom. Olyan fura arca van, de az a szépen fura:D
2013. dec. 2. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!