21/24 anonim válasza:
Hmm. Nekem az jutott még eszembe, hogy szerintem akkor is van benne valami dögös, amikor annyira nem szép, viszont pl. interjút ad, tehát beszél (és nem csak képen látod). Valahogy annyira érdekes meg nem is tudom...
Jaj, csak jönne már végre a harmadik évad!!!
22/24 anonim válasza:
Szerintem is nagyon különleges arca van engem megfogott.:)
23/24 anonim válasza:
Sherlockként iszonyatosan jó pasi *_*
Amúgy meg nem iszonyatosan, de azért jól néz ki. És remek színész.
24/24 SeriousGirl válasza:
Amikor megláttam, csak néztem hogy miért is van odáig érte sok ember(nő), aztán megnéztem a Sherlockot,és mondom paff...ez a hapsi piszok jó színész :O anyám is azt mondja, hogy nem szép férfi....érdekes arca van, de igen...a kisugárzás sokat lendít az ügyön :D szóval én azt mondom jó pasi, színész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!