Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nálatok hogy működik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok hogy működik az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert ismerkednek egy lánnyal, és 2 találkozon vagyunk túl.de alig ír látta mit írtam,aztan később ir.Talikor csak smaroltunk ,nem értem érzelem nélkül is megy ez mármint a csók.Volt olyan instan miért nem likeoltam,meg nem járjunk úgy tudja ,lehet nem is lesz ebből semmi,nem ertem.

2016. szept. 28. 10:37
 1/6 A kérdező kommentje:
*mármint azt szokta mondani hogy nem járunk ,nem vagy a pasim ez lemaradt bocsi :)
2016. szept. 28. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Talalkozz velem. En elolvasom a forgatokonyvet es felmondom :)

N

2016. szept. 28. 10:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudok rólad semmit?? :D
2016. szept. 28. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Velem is van, hogy ránézek, hogy sürgős/fontos-e, de ha dolgozom, vezetek, a gyerekekkel vagyok, főzök, nem írok vissza azonnal. Persze, olyan is van, hogy nem tetszik, amit az illető ír, vagy nem érdekel annyira a személye, így csak akkor válaszolok, amikor unatkozom. Na, lehet lepontozni...

A csókhoz meg vonzalom kell nálam, nem érzelem, viszont egy jó csókolózás vezethez többhöz. :)

Te akkor járni szeretnél vele, ő meg nem? Vagy mit mond, majd?

2016. szept. 28. 11:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Jár a zöld kez. Vonzalom de akkor ismerkedés alatt,miert kell mondani hogy lehet ugy se lesz,semmi? Vonzalom jó érzem hogy valami van,nalam szimplán az van válaszokat akarok,de ha rákérdezek akkor minden vagyok csak jó nem :D
2016. szept. 28. 11:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Vissza írást teljesen megértem,de ha ismekedel valakivel akkor csak vissza irnal neki? Megertem a vezetést gyerekkel vagy főzés stb.. ne jarkaljunk telefonba a seggukbe.
2016. szept. 28. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!