Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért jönnek be annyira a tűzoltók?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

(Elsősorban a 20-on éves korosztály válasza érdekelne), hogy miért jön be nektek annyira ha tűzoltó egy srác???

Nem egy-két ismerősöm lett tűzoltó és az olyan képeiken több száz likeokat összeszednek pl., egyébként meg nem igazán..

2016. szept. 18. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem jonnek be.
2016. szept. 18. 18:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A lájk nem a "dugni akarok veled" szinonimája.
2016. szept. 18. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Egyenruha ,és férfias ,bátor életveszélyes munka . Ez sok úgymond "hagyományos" nőnek imponál. Persze a többi nő meg belegondol, hogy de emellett nincs sok pénze szegénynek és máris alábbhagy a lelkesedése.
2016. szept. 18. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom...Szerintem annyira nem jönnek be a csajoknak a tűzoltós pasik (meg eleve semmilyen diplomát nem igénylő szakmát végző férfiak). Nekem is van olyan ismerősöm, akinek a díszőrként a Parlament előtt pózoló képéhez van vagy 500 like-ja. Kíváncsiságból megnéztem múltkor és a 90%-a 50-70 éves nénike, aki kommentek formájában is megjegyezte, hogy "milyen daliás fiatalember", "büszke lehet rá az apja" meg "Julika néni nagyra nőtt fia". Szép szavak, csak a mai nőknek teljesen más az értékrendjük (természetesen óriási tisztelet a kivételnek). Az ismerősi körömben a nagy nőcsábászok és álomszép nőkkel járó pasik közül szinte kivétel nélkül mind menő közép vagy felső vezető informatikus/mérnök/közgazdász vagy komoly ügyvéd. Természetesen az átlagnál vonzóbb külső is megvan hozzá. És a Saint Tropez-es/Dubai fotóit lehet csak 80-150-n lájkolták, csak annak 80%-a női ismerős és kolléga, akik a pasit 24 órában bálványozzák.
2016. szept. 18. 20:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönnek be, pedig a férjem önkéntes.
2016. szept. 18. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
A tűzoltóság elég hősies hivatás, és ez imponál az embereknek. Félreértés ne essék, valójában a férfiaknak is, valahol ők is felnéznek a tűzoltókra, a nők meg rebegtetik a pillájukat rájuk. De ez nem jelenti azt, hogy minden tűzoltónak minden ujjára jut egy nő. Ez inkább a hivatás miatt van. Nekem például eszembe sem jutna hozzámenni egy tűzoltóhoz - hogy aztán meg aggódhassak érte éjt nappallá téve...
2016. szept. 18. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Jóval kevesebbet keres nálam.

Nem hinném, hogy egy tűzoltóval vállalhatnék 2 gyereket.

2016. szept. 19. 10:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszenek, de sajnos a mai magyar lányok többsége végtelenül pénzéhes ,ezt be kell látni.

A világgal ,meg benne ezzel a qrva országgal van a legnagyobb baj ,hogy egy semmitérő nyálas bróker, meg valami seggetnyaldosó irodista meetinghuszár , 10x annyit keres mint egy valódi hasznot hajtó és életeket mentő ember,aki naponta kockáztatja testi épségét másokért. Szememben nem a fizetési papírra leírt szám az ember fokmérője,de sajnos sokaknak csak ez számít.

2016. szept. 20. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert az egyik legférfiasabb hivatás.
2016. okt. 3. 22:24
 10/10 anonim ***** válasza:
35%

Nekem volt dolgom eggyel..de valoszinu hogy a leg idiotabbat fogtam ki.

Egy seg*fej.

Inkabb kerulje mindenki az egyenruhasokat.

2016. okt. 3. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!