Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez kizáró ok lenne nálatok?
Rólam van szó. Az a helyzet, hogy nagyon korán elkezdtem kopaszodni, próbáltam a lehető legtöbbet megtenni, hogy kiderítsem az okát, javítsak rajta, de nem sikerült. Igazából már beletörődtem, hogy egyszer kopasz leszek, elég nehezen, de sikerült magamat így is elfogadni, ezzel a szépséghibával.
Hogyha lenne egy fiú, aki igényes, ad magára, jól érzitek magatokat mellette, de az lenne a szépséghibája, hogy kopaszodik és ezért állandóan rövidre vágatja a haját, akkor mit gondolnátok? Kizáró ok lenne?

Ó, nekem jött már be ilyen srác, veled egy idős. gy is baromi jó kisugárzása van, és később megtudtam, hogy korábban két másik barátnőmnek is bejött már. Mégis szingli, nem értem, hogyan :D Nem azt mondom hogy hú, de helyes, nem is igazán kigyúrt, de a stílusa megnyerő, ráadásul nagyon udvarias és humoros a srác.
Szóval, fel a fejjel! Ez nem a világ vége ;)

Semmi baj sincsen ezzel
Csak az a fontos ne kezd el fésülgetni a semmit jobbra balra az álca jegyében
Az iszonyat béna. Le kell tolni a fenébe. A kopasz pasik izommal nagyon kelendőek ám 😉 szóval ne pánikolj

#9 Mert te aztán nagyon tudod ezt a csökött agyaddal.
Nekem nem lenne kizáró ok, de hát Kihasználónév ezt úgyis jobban tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!