Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nálatok mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok mennyire kizáró ok az, ha a pasi nem társasági úgy általában, nem beszélget az emberekkel, kollégákkal, sulitársakkal stb?

Figyelt kérdés
Ennek ellenére viszont nektek megnyílik és kedves, rendes, embernek tartjátok őt. Csak egy vagy két barátja van (barátja, nem haver, nem felszínes) és az emberek többségével nem kommunikál. Ez nálatok kizáró ok? Nagyon ciki és nem tudnátok elviselni a dolgot?
2016. szept. 29. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne gond.

27N

2016. szept. 29. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
introvertált, nem baj.
2016. szept. 29. 16:50
 3/9 anonim ***** válasza:
pont hogy örülnék neki
2016. szept. 29. 17:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Volt ilyen baratom. Az zavart benne, hogy kifejezetten zavartak az emberek. Nem csak nem volt sok haverja, hanem konkretan egy setat nem lehetett vele megtenni, hogy ne puffogjon az emberek miatt.

Most egy extrovertalt ferfival jarok, sokkal jobb, nekem nincsen igenyem kozeli baratokra, de neha tarsasaggal eljarni igen, igy legalabb ott vannak az o haverjai.

2016. szept. 29. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:

A kérdés az hogy velem hogy tud beszélgetni.

Főleg ha alapból nem társaságban ismertük meg egymást

2016. szept. 29. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nem lehet vele tarsasagba elmenni, az zavar.
2016. szept. 29. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha amúgy lelkileg egészséges (tehát nem lelki problémák miatt ilyen magánakvaló), talpraesett akkor ez inkább pozitívum!
2016. szept. 29. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Volt ilyen pasim, soha többé. Nem mondom, hogy rossz ember, meg hasonlók, de a kapcsolatunk úgyis megromlana emiatt, szóval inkább nem is pazarolnám az idejét.

A mostani párom se hatalmas társasági ember 24/7, de azért van egy pár fős haveri köre, illetve tud pár szót váltani nagyjából bárkivel.

2016. szept. 29. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha velem tudna annyit beszélgetni, amennyi nekem kell, akkor a többi nem érdekel. Még örülnék is neki, hogy nem rángatják mindenhová a haverok! :)

Próbálkoztam egy introvertált pasival, de két szónál többet sose tudott kinyögni, úgyhogy hagytuk egymást. Nekem kevés volt, neki meg nyaggatás volt, hogy én beszélgetni akarok.

2016. szept. 30. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!