Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés olyan lány van akinek az van az első helyen, hogy a pasi jó ember legyen?
Alap igény számomra, hogy a pasi jó ember legyen, de attól még foglalkozok mással is... Jó embernek lenni nem különösebben erény, hanem alapnak kéne lennie.
22L
A nőknek egy álomhibrid kellene ha létezne ilyen.
Aki jó fej meg kedves de kell a ta@hó is olykor aki ledominálja őket ha éppen olyanjuk van.
Aztán csodálkoznak ha csalódnak.
Mert a kettő együtt nem megy.
A kedves uncsi lesz,a ta@hó az meghát ugye,ismerjük.
Nemhogy együtt élni,egy légtérbe se elviselhető a jelenléte.
Mindenesetre meglepő milyen sokáig képesek egyes nök kitartani ilyenek mellett.
Az, hogy "jó" ember valaki elég nagy álszentség. Az emberek jók is és rosszak is, minden az arányokon múlik. És persze az akaraton, hogy elsősorban a jóra törekszik.
De mi is a jó? És mi is a rossz?
Számomra ez az első. Legyen jó ember.
Aztán még van egy jó pár dolog, aminek meg kell feleljen és nem adok lejjebb.
Szerintem szomorú ha valakinek csak annyi elvárása van a másikkal szemben, hogy "legyen jó".
Természetesen én is sokat tudok nyújtani, és csak azt várom el, amit én is teljesítek.
8
Mit tudsz nyújtani és mit vársz el? Remélem nem az extra testi adottságokra érted :)
Az, hogy valaki jó ember a legalapvetőbb minimum. Ezért nem kap senki extra sütit vagy puncit, mert nem egy idióta s-ggfej :D
Szóval igen, persze, alap, hogy az illető jó ember legyen, de csak ezért nem fogok randizni senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!