Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kevés olyan lány van akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés olyan lány van akinek az van az első helyen, hogy a pasi jó ember legyen?

Figyelt kérdés
És ez a legfontosabb számára, és mással már nem is nagyon foglalkozik. Persze legyen munkája (mindegy hogy mi), meg legyen ápolt és ilyen alap dolgok legyenek adottak.
2016. szept. 21. 17:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Hümmhümm

Leírásod túl részletes.Szerintem ez így egy skanzen.

Feszegeti a képmutatás határát.

Olyan a rókás mesekönyvbe sincsen aki soha nem tett semmi rosszat.

2016. szept. 24. 12:11
 22/27 A kérdező kommentje:

20

Akkor miket keresel egy férfiben te személy szerint?

Amiket leírtam, nem azok teszik emberré az embert? Azok a legbensőbb tulajdonságai, amik a lehető legmélyebbről jönnek. Ha csak az alapján jellemzel egy embert, hogy miként cselekszik, miket ért el, hogy szónokol, még nem kapod meg a teljes képet. Ezért gondolom felszínesnek az ilyen hozzáállást, bár nem a legsúlyosabb formája annak.

2016. szept. 24. 15:03
 23/27 A kérdező kommentje:

21

Igen, tudod ebből elég nehéz jól kijönni :) Ha leírom akkor már képmutatás, ha viszont nem írom le akkor nem jön át az, hogy hová akarok kilyukadni ezzel az egész kérdéssel. Te hogyan oldanád meg?

2016. szept. 24. 15:04
 24/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, te itt most valójában kinek akarsz bizonyítani?
2016. szept. 24. 15:04
 25/27 A kérdező kommentje:

24

Én senkinek nem akarok bizonyítani, csak feltárni dolgokat :) Megismertetni az embereket saját önmagukkal, felvilágosítani őket ha rosszul döntenek, és alapjában véve a rossz társadalmi normákra is szeretnék rávilágítani :) Jó szándékok vezérelnek, nyugi.

2016. szept. 24. 15:06
 26/27 anonim ***** válasza:

Márpedig csak az számít, hogy valaki mit csinál, milyennek mutatja magát. Ha a lelke mélyén kedves, az csak úgy ér valamit, ha ki is mutatja. Senkit nem fog érdekelni, hogy te milyennek látod magad, meg milyen vagy belül. Aszerint fognak értékelni, amilyennek ők látnak.

Mellesleg még mindig nem tudom, hogy mihez kéne kezdenem egy olyan emberrel, aki kedves meg minden, de nincs bennünk semmi közös. Az első barátom ilyen volt, csupaszív pasi, emberileg a mai napig imádom, de nem tudtam bele igazán szerelmes lenni közös dolgok nélkül, és BORZALMAS volt a kapcsolatunk.

Nem látok senki lelkének a mélyére, nyilván az alapján alkotok róla véleményt, ahogy viselkedik, amilyennek mutatja magát előttem és mások előtt.

Szerintem ez nem felszínesség. Most ha én káromlodva elküldelek az édesanyádba, akkor azt fogod gondolni rólam, hogy alpári paraszt vagyok. Közben meg empatikus, kedves és segítőkész igyekszem lenni mindenkivel, de mindenki azt mond, amit akar. Viselkedhetnék bunkón is éppenséggel, ha úgy tartaná kedvem, és egy rossz szavam nem lehetne, amiért valóban bunkónak hinnének, nem sírnék, hogy de hát én belül milyen jó arc vagyok!

Ráadásul gondolj bele, adott egy lány, kedves, megértő, empatikus, aranyos, stb stb, minden benne van, amiket írtál, hogy jó emberré tesz. Ettől még ezer más dolgon megbukhat a kapcsolat. Pl neki elég havi 1-szer szeretkezni, te minden nap kívánod. Ő elmenne minden hétvégén bulizni, te otthon lennél vele kettesben inkább. Ő végtelenül buta minden témában, ami téged érdekel, és nem akarna kipróbálni semmit, amit te szeretsz csinálni. Mit csinálnátok közösen akkor hónapokig, évekig? Vagy te nagy családot akarsz, ő hallani se akar gyerekről. Ez csak pár példa.

2016. szept. 24. 16:18
 27/27 anonim ***** válasza:

21es vagyok

Jól válaszoltál kedves kérdező.

Hogy is kéne tálalni egy ilyen témát?

Nem egyszerű mert az ember vagy felületes lesz vagy otromba módon kerül ki a dologból.

Gondolom a mit esznek a nők egynémely ba@rom emberen jelenség indíttatott a kérdésed kiírásánál.

Ezt a dolgot meg már számtalan fórumon egész magasan képzett személyek is elemezték már.

Pàr topiccal odébb írtam hogy a nőknek egy amolyan hibridpasi kellene ami jó is ha kell,meg bunkó amikor arra van gusztusuk.a bunkó nem is jó kifejezés ide inkább erősen domináns vagy mi.

Ilyen persze nem létezik.valaki vagy jó vagy nem.

A jóemberpasi negatív véglete a totálpapucs aki béna szerető,nem képes elintézni egy adóbevallást,de leviszi a szemetet.

A rosszemberpasi pozitív véglete aki határozott de önző szerető,simán keresztülver egy adóbevallást ,és talán esetleg néha leviszi a szemetet.

A kettő között pedig ottvan a ro@hadt széles skála mindenféle kombóval.

Nem lehet általánosítani.az egész túl bonyolult.

2016. szept. 24. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!