Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adhatom tudtára, hogy ő fizessen?
Figyelt kérdés
A nővel ez lesz már a hatodik randi, ő eddig még semmit nem fizetett, én hívtam meg ebédelni, vacsorázni, moziba, nem extrás helyek, de nem érzem korrektnek, hogy mindig mindent én fizetek.
Hogy adhatnám finoman, nem bunkó módon a tudtára, hogy menjünk el kajálni, de most már nem hívlak meg, mint eddig, hanem mindenki fizesse a sajátját?
2016. nov. 24. 23:11
31/33 anonim válasza:
Ez a helyzet elég szomorú. 18 évesen nem érzem jól magam ha egy fiú fizet több alkalommal és hiába van munkahelye és én csak jövőben érettségizek. Ha ilyen a nő nem tudom, hogy megérné-e hosszútávon. Én se szeretek bármit dolgozni, de elmentem nyáron egy kábelgyárba, hogy vehessek új telefont és ruhákat. Vagy normálisnak tartja, hogy mindent a fiú fizet vagy túl magánakvaló, esetleg rosszul volt nevelve.
32/33 anonim válasza:
Fogadni mernék, hogy ezen fiúkáknál csak addig tart ez a nagy egyenjogúság, amíg nem kell mosogatniuk, főzniük és vasalniuk.
33/33 anonim válasza:
Heh, nekem is volt hasonló tapasztalatom. 3 hónapig elvoltunk, kihasznált, majd mondta, hogy ennyi volt. Szóval vigyázni kell, meg kell beszélni. Nem kell ebben semmi szégyellni. Ha ezért fenn hordja az orrát, akkor meg olyan is. Persze az első alkalmaknál meghívod, de azért hogy mindent te fizess az már kicsit sok. Felesben vagy tisztázni kell hogyan fizessetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!