Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy adhatom tudtára, hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adhatom tudtára, hogy ő fizessen?

Figyelt kérdés

A nővel ez lesz már a hatodik randi, ő eddig még semmit nem fizetett, én hívtam meg ebédelni, vacsorázni, moziba, nem extrás helyek, de nem érzem korrektnek, hogy mindig mindent én fizetek.

Hogy adhatnám finoman, nem bunkó módon a tudtára, hogy menjünk el kajálni, de most már nem hívlak meg, mint eddig, hanem mindenki fizesse a sajátját?

2016. nov. 24. 23:11
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
87%
Sehogy. Vagy randizz massal vagy turd el. Vagy vidd olcso helyre vagy csak setalni.
2016. nov. 24. 23:15
 2/33 anonim ***** válasza:
80%

Hát ezt valószínűleg nem nagyon lehet nagyon finomítani, szóval csak így őszintén, de vádaskodás nélkül, hogy te úgy gondolod, hogy most már azért túl vagytok az első randikon, tehát most már nem vadidegenek vagytok egymás számáram és úgy érzed, hogy itt már korrektebb lenne, ha feleznétek.

Ennél finomabban nem nagyon hiszem, hogy elő lehetne ezt adni, és persze ez így ciki, hogy erről kell beszélni, de hát ez inkább részéről ciki.

2016. nov. 24. 23:17
 3/33 anonim ***** válasza:
98%

Eddig is mondhattad volna kaján mosollyal, hogy

"Most én fizetek, de legközelebb majd te hívsz meg engem"

Ennyi. Nálam működik és a nők sosem sértődnek meg erre. Én általában 3-ból 2 alkalommal fizetek és ezt magamnak teljesen korrektnek tartom. Állj ki magadért jobban, ne attól félj, hogy megsértődik a nő.

2016. nov. 24. 23:17
 4/33 anonim ***** válasza:
38%

Hát ez nehézkes dolog, ha szólsz, megbántod.

Az én esetemben, csak az első randin engedtem a páromnak hogy fizessen. A többin már nem, volt is belőle vitánk, de én nem szeretem, és nem is engedem, hogy helyettem fizessen a párom.

Ezt általában egy nőnek érezni kellene.

2016. nov. 24. 23:22
 5/33 A kérdező kommentje:
A 3-ból 2 korrektnek hangzik, de nem szeretném megbántani se, mert tudom, hogy munkanélküli, nekem meg van jól fizető állásom, csak inkább a szándék hiánya zavar. Nekem az is megnyugtató lenne, ha felajánlaná magától, hogy ő fizet, de aztán mondhatnám, hogy ugyan már, fizetek én. De még fel sem ajánlja, amitől kicsit olyan érzésem van, mintha elvárná tőlem, hogy én fizessek. Ez pedig nem tetszik. Nem a pénz miatt, inkább csak az emberi vonatkozásai miatt.
2016. nov. 24. 23:24
 6/33 anonim ***** válasza:
15%

Bántsd meg! Azért ennyire tudjál már kiállni magadért. Nehogy már ami a szíveden van, az ennyire ne legyen a szádon.

Ha már volt 5 randi, akkor meg a témát is nyugodtan felhozhatod és felnőtt emberként megbeszélheted.

2016. nov. 24. 23:33
 7/33 anonim ***** válasza:
89%

Ne hari, de ha munkanélküli, akkor miből fizessen?

Nem jutott eszedbe, hogy nem nem akar, hanem nincs pénze?

2016. nov. 24. 23:47
 8/33 anonim ***** válasza:

azért ezt az elején illett volna tisztázni, hogy nem akarod meghívni

így akárhogy is közlöd, ciki

szerintem simán mondd meg neki, hogy nem akarod így folytatni

2016. nov. 25. 00:17
 9/33 anonim ***** válasza:
63%

de ha nincs is pénze, mert munkanélküli, akkor sem a fiú dolga ellátni minden jóval...

a másik meg, hogyha felmerült volna csak a gondolata a lányban, hogy fizeti a sajátját, akkor mondta volna hogy most ne menjünk vacsorázni, vagy moziba, hanem javasol valami olcsó programot, amit ő is tud fizetni. és akkor is mondhatja a fiú, hogy nem baj, meghívja ide vagy oda. de ez így tényleg olyan, mintha elvárná, és nekem se esne jól...

és egyetértek a többiekkel, ezt nem nagyon tudod finoman megfogalmazni, csak megmondani úgy ahogy van.

2016. nov. 25. 00:42
 10/33 anonim ***** válasza:
83%
Engem meg az a szandek zavar, hogy jol fizeto allassal a hatad mogott szerinted manapsag egy munkanelkulinek van penze randizgatni a munkanelkuli segelybol (ha kapja egyaltalan azt az egetrengeto osszeget), meg fizetgeti az aktualis randi partnere vacsorajat, mikozben valoszinuleg a sajat kajapenzet sakkozgatja az adott honapra. Igazi lovag vagy...
2016. nov. 25. 05:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!