Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizessen az első randin?
A férfi.
Ha a nő felajánlja, hogy felesben, akkor azt mondom, hogy "nem baj, majd legközelebb te hívsz meg". Ezzel a legtöbb nőt le lehet szerelni, aki az elsőnél esetleg szeretne fizetni mégis.
Ha még tovább erősködik ezután is, akkor azt mondom hogy "oké, ezen nem veszünk össze, úgyhogy fizesd te a részed ha akarod".
Hosszú távon úgy kétharmad-egyharmad arányban jó ha fizet a férfi-nő.
25/F
Az fizet, aki meghívta a másikat. Első randin és a sokadik randin is.
Ha ő hívott meg moziba, akkor ő fizet, és nyugodtan fogadd el a meghívást. Ha szeretnéd "viszonozni", akkor felajánlhatod, hogy te meg veszel kukoricát.
Ha a pasi meghív, de kitalálja, hogy fizesd a felét, akkor nyugodtan pattintsd le, mert az alapvető udvariasság se megy neki, és ráadásul sóher. ;)
Első randin minek fizetős helyre menni?????
Tanulás mellett is lehet pénzt keresni!!
Moziban aztán rohadtul meg fogjátok egymást ismerni!
Fizetni mindig mindent közösen. Ha ennyit sem tudsz, akkor ne pasizz!
7:
Mert azt vettem észre hogy az első randin úgy a legkellemesebb ismerkedni, ha beültök egy kellemes, beülős helyen egy kanapéra vagy padra egymás mellé, rendeltek egy-egy pohár bort és úgy, egymáshoz közel beszélgettek és iszogattok hosszú órákon keresztül.
Alapvetően azt gondolom, hogy a férfi. Ahogy leírtad, az alapján is azt mondanám, hogy a férfi. Nekem volt olyan randim, ahol tudtam, hogy sokkal jobban állok anyagilag, mint a férfi, így olyan randit inditványoztam, ami nem kerül pénzbe, hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe.
Ha beülünk valahova, fel vagyok készülve, hogy fizessem a részem, de elvárom a férfitól alap esetben, hogy ő fizesse azt az egy sört vagy üdítőt... Később szervezek olyan programot is, ahol én fizetek. Nekem nem gond.
A mozi első randira nekem is furcsa. Nem igazán jó egymás megismerésére, ami szerintem a cél lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!