Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adhatom tudtára, hogy ő fizessen?
A nővel ez lesz már a hatodik randi, ő eddig még semmit nem fizetett, én hívtam meg ebédelni, vacsorázni, moziba, nem extrás helyek, de nem érzem korrektnek, hogy mindig mindent én fizetek.
Hogy adhatnám finoman, nem bunkó módon a tudtára, hogy menjünk el kajálni, de most már nem hívlak meg, mint eddig, hanem mindenki fizesse a sajátját?
Mondjuk ha munkanelkuli, akkor azert o is javasolhat olyan programot, ami nem kerul igazan penzbe. En is voltam nokent ilyen helyzetben, es peldaul felajanlottam a pasinak, hogy legkozelebb ne menjunk etterembe, fozok neki valamit. Azert 5 randi utan mar ez sem olyan ordongosseg, es nem feltetlenul kell, hogy szex legyen belole. Egy tesztaetel viszonylag olcson kihozhato, a pasi meg vihet hozza egy uveg bort (az sem egetrengeto osszeg egyebkent) es maris egalban vagytok...
Nyilvan nem varhato el, hogy ugyanolyan programokra vigyen, meg etterembe o hivjon meg, ha munkanelkuli, mert mindenki addig nyujtozkodjon, amig a takaroja er. Ha te menni akarsz, es akarod, hogy jojjon veled, es tisztaba vagy a helyzetevel, akkor ugy normalis, ha allod is. De evvel szemben abban igazad van, hogy o is javasolhatna valamit, amit o all, es az o anyagi keretebe is belefer.
Szerintem legkozelebb egy darabig ingyenes programokat szervezzetek. Mondd el neki, hogy valamiert vannak kisebb anyagi gondjaid (nem kell, hogy igaz legyen), ami miatt most csak erre futja. Ha ezen elbukik a dolog, akkor annyit is ert. Esetleg finoman jelezhetned neki, hogy neki is lehetnek otletei randit illetoen.
A szüleivel él, nem gazdagok, de nem is éhezik szerintem. Munkát nem nagyon keres, mert nincs olyan, amit szívesen csinálna. Nem az zavar, hogy sok pénzbe kerül az, hogy meghívom, inkább az, hogy még egyszer sem mondta, hogy "figyelj, akkor most meghívlak én egy fagyira".
Egyszer elkísértem a közértbe vásárolni, vett otthonra pár dolgot, egyedül ott fizetett ő, de még ott is megkérdezte, hogy nekem nem kell-e valami. Nem tudom, hogy figyelmességből kérdezte-e, vagy csak azért, hogy ha én is vettem volna valamit, akkor elvárta volna, hogy fizessem az övét is?
Igazán lenéző véleménnyel vagyok az olyan aktív korú emberekkel, akik tartósan se nem dolgoznak, se nem tanulnak, se úgy általában nem csinálnak semmit.
Neked hogy jött az, hogy egyáltalán randizz vele? Ilyen szép a csaj? Megdugnád? Járogatnál vele pár hónapig? Mit látsz benne, amit még eddig nem adtál át nekünk és emiatt mi nem értjük miért akarod őt?
1. ha mnélküli, miből? fizessen?
2. ha zavar, akkor miért jöttél vele össze, mikor tudtad, hogy nincs melója
Nekem sincs, de mikor volt sem hagyott a párom sehol! fizetni. Cserébe otthonra vásároltam, főztem neki, vagy elhívtam ilyen-olyan apróságokra (pl. fagyi, forralt bor, kapott egy üveg sört, stb.).
"Munkát nem nagyon keres, mert nincs olyan, amit szívesen csinálna."
Ennyi erővel hányan lehetnének munka nélkül? Milyen felfogás ez? Nagy bajok vannak abban a fejben, aki így gondolkozik! Én biztos menekülnék egy ilyen felfogású ember elől!
"Munkát nem nagyon keres, mert nincs olyan, amit szívesen csinálna."
Ezen nevetek.
Mi olyan jó benne, hogy még ennek ellenére is randizol vele?
#11: "es nem feltetlenul kell, hogy szex legyen belole"
Ilyent ezen az oldalon ne mondj, mert ha nem fekszel le vele, akkor vérig sértődnek, mert mi másért hívtad volna hozzád? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!