Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig minden pasi eltűnt, ha lepattintottam, ő miért nem?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú bepróbálkozott nálam, vagy láttam hogy többet akar, mindig lepattintottam, még ha korábban barátok voltunk akkor is. Ilyen esetekben eddig vagy megsértődött a srác és elhordott mindennek, megutált és látni sem akart többé, vagy tovább nyomult rám akarta erőltetni magát,napi 10 üzenettel bombázott és amikor ezen nagyon felháborodtam és lecsesztem, azután sértődött meg és tűnt el a képből. A mostani fiú azonban másképp reagált, vele haverok voltunk korábban, aztán amikor kiderültek az érzései és nemet mondtam, ő nem sértődött meg, egy darabig még próbálkozott ugyan, de végül rám hagyta és újra olyan lett mint régen, mintha mi sem történt volna, megint haverok vagyunk.2016. nov. 23. 13:08
1/7 anonim válasza:
Úgy van vele, hogy ha most nem akkor majd később.
Olyan, hogy fiú-lány barátság nem létezik. Az egyik mindig akar valami többet, legfeljebb nem ismeri be.
2/7 A kérdező kommentje:
Ő már beismerte korábban, hogy többet akar, de azt mondja, hogy most már nem.
2016. nov. 23. 13:29
3/7 anonim válasza:
Haverságból / barátságból próbál majd "támadni", gyenge jellem. A többi legalább megszüntetett veled minden kapcsolatot, noha a módja nem éppen úriemberhez méltó volt (leosztás, felháborodás, útálat, stb.) A normális a kettő között van, elköszön tőled normálisan, nem keres soha többé, de nyitva hagyja az ajtót.
4/7 A kérdező kommentje:
Egy helyen dolgozunk, nem tudjuk elkerülni egymást, így végül is nem bánom, hogy normális viszonyban maradtunk. Bár volt más is, aki munkahelyről bepróbálkozott, ő azóta se áll szóba velem, pedig nap mint nap látjuk egymást, elég kínos szituk ezek.
2016. nov. 23. 14:10
5/7 anonim válasza:
Vagy az is lehet, hogy veled és a korábbi próbálkozóiddal szemben ő egy felnőtt ember, és tudja hogyan kezeljen egy visszautasítást.
6/7 anonim válasza:
Azért látom sérti az egódat, hogy ő nem megtörve, elkeseredetten adta fel, és most valószínűleg más nőkkel elégül már ki :)
7/7 anonim válasza:
"Ha egy fiú bepróbálkozott nálam, vagy láttam hogy többet akar, mindig lepattintottam"
Miért? Leszbikus vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!