Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi azt mondja, sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi azt mondja, sok vagyok neki, de mégis keres, akkor az mit jelent?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, egy hónapja ismerkedtem meg egy 30 éves pasival. Egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, elkérte az elérhetőségem. Sajnos találkozni nem tudtunk, mivel ő munka miatt december közepéig külföldön van, addig nem is jön haza. Szóval főként facebookon beszélgettünk eddig, de kb heti 2-3 levelet írt, abban is csak pár sort. Én írtam magamról is, szóval ahogy az ember ismerkedne, kérdeztem róla is, de eddig kb semmit sem tudok róla, mintha nem is akarna magáról írni. Azt mondta azért, mert még nincs otthon, majd inkább személyesen folytassuk,nem szereti a levelezgetést ( annyira én sem,de most ez van) de akkor is inkább jövőre, mert ha hazajön, akkor úgyis mindjárt karácsony, az meg a családé. Ok, én ezt megértem, de hát egy összefutásra csak lenne ideje. Mondtam is neki, hogy persze, megértem, nekem is a családé a karácsony, de attól függetlenül összefuthatnánk még idén. Erre nem írt semmit. Én sem erőltettem a dolgot, nem is írtam utána, eltelt egy hét is, azt hittem, már elfelejtett, erre írt, hogy mi van velem. Kérdezte, mi újság velem.

Beszámoltam neki pár sorban, hogy mik történnek velem. Erre azt írta vissza, többek között, hogy sok vagyok neki, de nem csak ennyit írt, ez kb csak úgy odavetve volt a többi közé. Meg még ugyanúgy kérdezgetett dolgokról, szóval amiket írtam neki, arra reagált. Nem tudom ezt hová tenni. Kérdeztem is, h mi sok, mert a levelezésünket azért nem lehet soknak nevezni. De most megint nem írt...kezd elmenni a kedvem az egésztől, mintha maga se tudná mit akar. Szerintetek?

2016. nov. 22. 23:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kuró társat keres, ezért tart maga melett pár mondattal hogy rá koncentrálj és ne más pasikra. Ne foglalkozz vele, ismerkedj.
2016. nov. 23. 00:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lol, el van ám szállva magától a csávó. Úgy képzeli, hogy amikor ő úgy érzi, akkor elővesz, amúgy meg neked kuss legyen.

Ha van egy kis eszed, elfelejted.

2016. nov. 23. 01:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak szexre kellenél neki!Ne foglalkozz vele!!
2016. nov. 23. 01:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Esze ágában sincs összejönni veled, de azért szívesen megdugna.
2016. nov. 23. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Van baratnoje. Ilyenkor hivatkoznak a csaladra karacsonykpr.

Ismerkedj mas pasival,ot meg zard ki az eletedbol.

N

2016. nov. 23. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!