Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: Volt már vkivel olyan, h lepattintották elsőre, aztán később mégis megkeresett a pasi?
Figyelt kérdés
Pasiknál ugyanez fordítva: volt már olyan, h lepattintottad a csajt, később mégis megkerested?2015. nov. 26. 00:14
2/6 anonim válasza:
Nem volt. Van annyi önbecsülésem, hogy ha egyszer már nem kellettem neki, akkor nem keresem újra. F
3/6 anonim válasza:
Elsőre azt olvastam, hogy lepippantott. :D
4/6 anonim válasza:
Lepattintani éppenséggel nem, csak tartózkodóbb volt velem megismerkedésünkkor (nem társkeresési céllal ismertük meg egymást, semleges közegben találkoztunk), ez az évek során megváltozott, most már jóval közvetlenebb velem, ösztönösen a legjobbat hozzuk ki egymásból, és akár bármi is lehet. :-)
5/6 anonim válasza:
Igen nem akarta hogy bajom legyen..de hazudott
6/6 anonim válasza:
Volt igen.Volt hogy márcsak barátságot akart,és kénytelen voltam pár havonta nem válaszolni neki,majd felbukkanni,mert amúgy én férfi barátokat nem akarok. Meg volt, hogy később jóban lettünk,szexeltünk párszor,de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!