Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha a pasi már első randin a gyerektervezésről beszélne?
Randizok egy 28 éves sráccal. Nagyon szimpatikus, már érzéseim is vannak felé. Az első randin már puhatolózott, szeretem-e a gyerekeket, akarok-e gyereket, mikor akarok... A 2. randin meg már arról beszélt - persze poénosan -, hogy miket fogunk majd mesélni az unokáinknak az első randijainkról. Én mindkét alkalommal annyira meglepődtem a témán, hogy nem kérdeztem rá, ő mikor tervezi a gyereket, meg egyébként sem érdekelt MÉG annyira, nem gondoltam, hogy ez fontos lehet, de elgondolkoztam, és mi van, ha azért kérdezget ilyeneket, mert ő már családot akarna?! Ami amúgy nem zavarna, csak meglepő, hogy már első randikon ezzel jön. Következő randin rákérdezek, de addig is kíváncsi lennék a véleményetekre.
24/L
Vajon miért nem lep meg az első kommentelő hasznossági aránya?
Mi is már ez első randikon tisztáztuk ezt a kérdést. Szerintem és a párom szerint is nagyon fontos hisz ha pisti soha nem akar gyereket vagy csak majd aggastyán korában akkor nagyon nem őt keresem. Nálunk egyeztek a tervek erre vonatkozóan. Ennyi idősen szerintem már simán normális abban gondolkozni hogy olyan nőt keressen akit anyának is el tud képzelni.
Amíg valaki ellentmond a mainstream elvátnak "mápediggyerekkő!" "ezazéletértemeéskész!!!" addig mindig ez lesz.
Tapsolni kellene hogy mindenkinek legyen csak 10 gyereke, láthattuk khm. egyelőre kisebbségünkön milyen jó is az.
Abszolút nincs ezzel semmi baj, ha komoly kapcsolatot akartok, akkor finoman (vagy direkt rákérdezve) megtudjátok, hogy egyeznek-e erről az elképzelések. Ha mindketten akartok házasságot, gyereket, és tartós kapcsolatra vágytok, akkor hajrá! Már csak le kell tisztázni a részleteket! Pl. nyugodtan mondhatod, hogy te is nagyon szeretnél gyerekeket.... ha már sikerült befejezni a sulit/dolgoztál két évet/együtt éltetek 3 éve, stb. Nem kell bólogatni mindenre, a lényeg az, hogy hasonlóak az elképzeléseitek.
42%-os: nem olyan ördögtől való dolog, pl. ha te is időben rákérdezel a csajoknál az elején, akkor nem pazarolsz az életedből feleslegesen hónapokat olyan csajra, aki alig várja, hogy elvedd, meg esetleg "véletlenül" teherbe esik, hátha te is örülni fogsz. ;)
Nincs azzal baj, ha te nem szeretnél, nők között is van ilyen szép számmal, őket kell megtalálni. Pl. úgy, hogy mersz beszélni a terveidről.
Nekem annyi van, hogy mindig az első randin szóba kerül az, hogy ki hány gyereket akar kb, ilyen viccelődősen. De utána hónapokig nem hozom fel a gyerek témát egyáltalán. Pedig én még legalább 5-7 évig nem akarok gyereket magamnak.
Amúgy 28 évesen már teljesen korrekt korban van az apasághoz és te is a 24 éveddel az anyasághoz. Én majd kb 30-35 évesen szeretnék gyereket egy 20-27 éves nőtől (durván). Lehet ezek a dolgok az ő fejében már élénkebben ott vannak.
Abban igazad van, hogy ez mindenképpen kemény, egész pályás letámadás volt a részéről :D
Legjobb lesz ha rákérdezel majd. Lehet te 5 év múlva akarsz majd gyereket, ő meg már akár 2-3 év múlva is. Ha ez a helyzet és egyikőtök sem tud változtatni az álláspontján, akkor nem illetek össze.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!