Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent, ha a pasi kijelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha a pasi kijelenti: első randin nem szexel?

Figyelt kérdés

Én kissé bizalmatlan vagyok, ha pasikról van szó. Elhívott randizni, és mikor arról beszéltünk, mit csináljunk majd, kijelentette, hogy ő első randin nem szexel. Meglepett. Nekem erről az jutott eszembe, hogy régebben egy pasi így akart ágyba vinni: hogy ő vár rám, nem sietteti a szexet, stb. Így lehet ez most is, vagy csak le akarta tisztázni? Nem ismerem még annyira, de bulizni szokott, az pedig hozza magával az egyéjszakásokat is, szerintem.

25/L

2016. nov. 11. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ez jelentheti azt is, hogy ha te mégis akarnál, akkor neked kell kezdeményezni... :)
2016. nov. 11. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom az meg sem fordult a fejedben, hogy talán azt jelenti, van gerince. XD
2016. nov. 11. 17:27
 3/10 Blade Bone ***** válasza:
100%
Áh ez csak egy amolyan rávezetés, mintha nem akarná, de közbe mégis. Viszont ha nem történik semmi, neki úgyis jó.
2016. nov. 11. 17:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Bulizni es is szoktam,mert szeretek tancolni,de meg csokot se engedek kozbe ,nemhogy egyejszakast. Pedig rajongoja vagyok a szexnek,de csak parkapcsolatban akarom.

N

2016. nov. 11. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:

vagy ezt jelenti, vagy azt jelenti.

Nincs szád vagy önálló értékrended 25 éves felnőtt nő létedre, hogy el tudd dönteni mi fér bele neked az első randiba és mi nem?

2016. nov. 11. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy első randin nem akar senkit megdugni! Ezen mit nem lehet érteni?
2016. nov. 11. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobban meg akar ismerni.Ennyit.
2016. nov. 11. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem szexel első randin.
2016. nov. 11. 20:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy funkcionális amalfabéta. A kérdés nem az volt hogy mit NEM fogtok csinálni.
2016. nov. 12. 08:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Vannak még normális férfiak! 😇
2022. aug. 22. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!