Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha a pasi kijelenti: első randin nem szexel?
Én kissé bizalmatlan vagyok, ha pasikról van szó. Elhívott randizni, és mikor arról beszéltünk, mit csináljunk majd, kijelentette, hogy ő első randin nem szexel. Meglepett. Nekem erről az jutott eszembe, hogy régebben egy pasi így akart ágyba vinni: hogy ő vár rám, nem sietteti a szexet, stb. Így lehet ez most is, vagy csak le akarta tisztázni? Nem ismerem még annyira, de bulizni szokott, az pedig hozza magával az egyéjszakásokat is, szerintem.
25/L
Bulizni es is szoktam,mert szeretek tancolni,de meg csokot se engedek kozbe ,nemhogy egyejszakast. Pedig rajongoja vagyok a szexnek,de csak parkapcsolatban akarom.
N
vagy ezt jelenti, vagy azt jelenti.
Nincs szád vagy önálló értékrended 25 éves felnőtt nő létedre, hogy el tudd dönteni mi fér bele neked az első randiba és mi nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!