Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy érjem el, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy egy félénk pasi randira hívjon?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jóképű, értelmes tankörtársam, sok a közös óránk. Próbálok beszélgetést kezdeményezni, bár elég kínosan érzem magam a társaságában, ő meg alapjáraton félénk, visszahúzódó típus, ha jól tudom még nem is volt barátnője. (:

Néha ő is érdeklődik felőlem, csak úgy érzem sehova nem vezetnek a pár perces, erőltetett beszélgetéseink.

Ha ránézek, vagy mosolygok rá szinte mindig elkapja a fejét. Van több közös barátunk és néha szokott rólam beszélni.

Viszont ezek alapján nem teljesen biztos, hogy tetszem is neki és nem szeretnék magamból hülyét csinálni.

Esetleg tudna valaki tippet adni, hogy a következő szintre lépjünk? Ha egyáltalán van..

2016. nov. 22. 18:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá és csókold meg!
2016. nov. 22. 18:32
 2/16 A kérdező kommentje:
Azért mégsem tehetem ezt sok ismerős előtt, mi van ha visszautasít?:D
2016. nov. 22. 18:34
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Semmi nem történik, ha visszautasít.
2016. nov. 22. 18:36
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Ha visszautasít, mindenki emlékezetében a nyomulós Reebanc Rózsiként fogsz megmaradni. :)
2016. nov. 22. 18:40
 5/16 A kérdező kommentje:
de én kínosan élném meg a helyzetet, és tényleg nem mehetek oda sok sok ismerősünk szeme láttára. De az is furán hatna, ha én hívnám el valahova, hogy ketten legyünk.
2016. nov. 22. 18:41
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
Hívd el kettesben kávézni, esetleg pár közös barát társaságában. Így nem égsz le és megismeritek egymást valamennyire jobban.
2016. nov. 22. 18:46
 7/16 A kérdező kommentje:

Oh ez nem rossz ötlet, valamikor csak összejön majd az egésznapos rohanások közepette.

Nem is értem miért nem gondoltam még erre.

2016. nov. 22. 18:53
 8/16 anonim ***** válasza:
79%

Miért nem kérdezel tőle valamit a tananyagból, és akkor megkéred, hogy magyarázza el ezt... mondjuk találkozzatok teszem azt a 3.emeleten délután az órák után(mert mondjuk ott nincsenek sokan, vagy max. csak ismeretlen emberek), és akkor közelebb húzódsz hozzá, hogy érezze, hogy bizalmasabb vagy vele.

Amit az első írt, az nem biztos hogy sikeres; bár nem zárom ki. Nagyobb ismeretség után merném ezt megtenni.

Amúgy én fiúként először meglepődnék, ha így tennél, de ha bejönnél, akkor nem tiltakoznék. De ha vissza is utasít elsőre, akkor se ess kétségbe, mert elkezd benne dolgozni valami, és komolyabban kezd majd szerintem gondolkozni a dolgon.

2016. nov. 22. 19:40
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez is jó ötlet :)
2016. nov. 22. 19:45
 10/16 anonim ***** válasza:
Kerdezo, meseld el majd, hogy alakult. :)
2016. nov. 22. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!