Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért lett bunkó a pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett bunkó a pasi, miután nemet mondtam a randira, de nem lerázásból?

Figyelt kérdés
Nem azért mondtam nemet, mert nincs kedvem randizni vele, egyszerűen túl hirtelen akarta, nekem pedig nem volt jó az időpont, ezért kértem, hogy máskor... Azóta írtam neki emiatt, de olyan bunkó lett... Miért van ez? Idézem: akkor lett volna jó, mikor hívtalak.
2016. márc. 15. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Meglehet, hogy ő válogathat. Jól is teszi sztem.
2016. márc. 15. 19:34
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Mert egoja nagy meg gyerekes. Ha ilyen duzzogós akkor képzeld mi lenne ha együtt lennétek....jobban jártál így.
2016. márc. 15. 19:35
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

Az ilyen egysejtűekre nem éri meg időt pazarolni.

Ha ő képtelen felfogni, hogy neked az időpont nem volt megfelelő, akkor így járt. Ilyenkor mutatkozik meg úgyis, hogy ki milyen valójában.

Egyet se búsulj, találsz majd mást, aki képes tolerálni a dolgokat.

2016. márc. 15. 19:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Maga a bunkózás nem túl szép dolog, viszont az is kérdés, hogy történt a visszautasítás?

"Nem jó az az időpont, majd találkozunk máskor"

vagy

"Ne haragudj akkor nem érek rá, de ekkor meg akkor igen, valamelyik ezek közül jó lenne neked?"

Nem mindegy.

2016. márc. 15. 19:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Második eset, fel is ajánlottam, hogy rá 2 napra jó lenne, akkor egész nap ráérek.
2016. márc. 15. 19:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert azt a tanácsot kapta a gyakorin, hogy a csajokkal bunkónak kell lenni, meg éreztetni kell velük, hogy le se xarja őket, mert a csajok arra buknak.
2016. márc. 15. 19:54
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

6-as

Szó, ami szó, a csaj most itt rinyál a gyakorin, mert talizni akar vele. Lehet van benne valami :)

2016. márc. 15. 19:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy kimutatta a foga fehérjét. Ilyen pasival, aki nem tudja elfogadni, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő szeretné, nem is érdemes kezdeni.
2016. márc. 15. 20:17
 9/11 anonim ***** válasza:

A leírásból arra következtetek, hogy lehet, hogy azért volt neki fontos az időpont, mert akkorra tudott valami különlegeset szervezni. Pl. oroszlánok simogatása az állatkertben :) Jó ez most h*lyeség volt, de lehetséges, hogy valami egyedi programot szervezhetett.

De ez akkor sem ok a b*nkóságra.

2016. márc. 16. 09:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem ilyen volt, tök spontán akart menni sétáloni (szinte már éjszaka :D), egyébként nem riánylok, hogy találkozni akarok vele, csak fura volt, kíváncsi voltam más hogy látja.
2016. márc. 16. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!