Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett bunkó a pasi, miután nemet mondtam a randira, de nem lerázásból?
Figyelt kérdés
Nem azért mondtam nemet, mert nincs kedvem randizni vele, egyszerűen túl hirtelen akarta, nekem pedig nem volt jó az időpont, ezért kértem, hogy máskor... Azóta írtam neki emiatt, de olyan bunkó lett... Miért van ez? Idézem: akkor lett volna jó, mikor hívtalak.2016. márc. 15. 19:33
11/11 anonim válasza:
Na hát most megfordítom a dolgot, én akkor vagyok ilyen ha rámjön az ,hogy dugni akarok és olyan lányra írok akivel nem szeretnék többet. Vagy mint ahogy az első is írta hogy válogatok, éppen az első számú kiszemelt nem ért rá, akkor találkozok mással. Esetemben most pont aktuális a lány már jópár alkalommal lemondta mégis több alkalommal randiztunk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!