Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hív el randira, ha minden nap felhív telefonon?
lehet még puhítani akar, vagy nem elég egyértelmű, hogy mit reagálnál rá, de lehet az is, hogy fél megtenni...vagy éppen nem tudja még, hogy hova hívjon...
22F
Néhány opció.....
-semmi önbizalma sincs és egy személytelen beszélgetéssel jobban tud indítani, nem jön annyira zavarba.
-van másik kapcsolata és puhít Téged, tesztel mielött lépne, mert tudja hogy van veszítenivalója
-és végül a legkellemetlenebb, van másik kapcsolata és szimplán csak flörtöl Veled, nem komolyak a szándékai csak be kar fűzni annyira hogy egyszer elmenj vele.
Kapcsolata biztos,hogy nincs,a húga egy távolabbi ismerősöm mint kiderült és múltkor beszélgettem is vele:D
Igazából már célozgattam a találkára,de szerintem ilyen "puhítós" típus lehet,aki biztosra megy.Félénknek nem félénk,határozott,de távolságtartó típus.Vagy nem tudom,de ha jövő hétig nem hív el,akkor választás elé állítom:D
"Csak a szex kell neki"pedig megint csak kilőve,mert buliban találkoztunk és hát..már megtörtént..:D De mondta,hogy sajnálja,hogy elkapkodtuk..mert nem szokta később keresni azokat a lányokat,akik csak egy estére kellettek neki és szeretné,ha úgy kezdenénk,mintha meg se történt volna.Szóval tuti akar komolyabbat...hm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!