Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem hív el randira, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hív el randira, ha minden nap felhív telefonon?

Figyelt kérdés
Múlt hétvégén ismertem meg egy srácot akivel nagyon összemelegedtünk,tényleg minden szuper volt:) Azóta minden este felhív és beszélünk vagy 1 órát és néha csetelünk is,de nem értem,hogy miért nem hív el randizni.Pedig ezen a héten még szabin van...valakinek hasonló tapasztalat? 27 éves amúgy,én 20.

2016. jan. 7. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:

lehet még puhítani akar, vagy nem elég egyértelmű, hogy mit reagálnál rá, de lehet az is, hogy fél megtenni...vagy éppen nem tudja még, hogy hova hívjon...

22F

2016. jan. 7. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Néhány opció.....

-semmi önbizalma sincs és egy személytelen beszélgetéssel jobban tud indítani, nem jön annyira zavarba.

-van másik kapcsolata és puhít Téged, tesztel mielött lépne, mert tudja hogy van veszítenivalója

-és végül a legkellemetlenebb, van másik kapcsolata és szimplán csak flörtöl Veled, nem komolyak a szándékai csak be kar fűzni annyira hogy egyszer elmenj vele.

2016. jan. 7. 10:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Az élet a szabi után is folytatódik tovább.Lesz még bőven lehetősége,de azt te is megemlítheted neki,hogy jó lenne megint talizni.:)
2016. jan. 7. 10:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerűen arra vár, hogy megjöjjön a fizetés a számlájára.
2016. jan. 7. 11:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Kapcsolata biztos,hogy nincs,a húga egy távolabbi ismerősöm mint kiderült és múltkor beszélgettem is vele:D

Igazából már célozgattam a találkára,de szerintem ilyen "puhítós" típus lehet,aki biztosra megy.Félénknek nem félénk,határozott,de távolságtartó típus.Vagy nem tudom,de ha jövő hétig nem hív el,akkor választás elé állítom:D

"Csak a szex kell neki"pedig megint csak kilőve,mert buliban találkoztunk és hát..már megtörtént..:D De mondta,hogy sajnálja,hogy elkapkodtuk..mert nem szokta később keresni azokat a lányokat,akik csak egy estére kellettek neki és szeretné,ha úgy kezdenénk,mintha meg se történt volna.Szóval tuti akar komolyabbat...hm.

2016. jan. 7. 11:17
 6/6 anonim válasza:
Azóta már biztos rájöttél te magad is a dologra, de ha mégsem, akkor felvilágosítanálak. Ez a pasi semmibe vesz téged és csak hülyít. Nyilván egy olcsó k-nak tart, amiért odaadtad magad neki egy buliban, a megismerkedésetek napján. Csak azért hívogat, mert lehet épp unatkozik, de nem akar tőled semmit, hisz már mindent megkapott. Ilyen olcsó nő pedig nyilván nem való párkapcsolatra és ezt ő is tudja. Egyéb kérdés???
2017. jún. 27. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!