Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire kifizetődő hosszabb távon, hogy ha sok lánynál szakadatlanul próbálkozok, hívogatom őket telefonon, randira invitálom őket, faceen írok nekik minden nap és próbálkozok rogyásig?
Inkább egy-egy lányra koncentrálj egyszerre, ne sokra.
Főleg ha ismerik is egymást, vagy tudhatnak egymásról, mert egy lány nem fog komolyan venni, ha tudja, hogy 10 másiknál is próbálkozol.
Tégy az érdekében, hogy ne légy egyedül, egyetértek. De ha többszöri elutasítás ér ugyanazon lánytól, őt hagyd. Volt szerencsém ismerni egy srácot, aki 8 hónapon keresztül hívogatott, ritkább időközönként, mint te írod, és rövidtávon igen bosszantóvá, ellenségessé vált. Az ilyennel leírod magad a lány ismeretségi körében, ha esetleg megosztja a tapasztalatait barátokkal.
Bátraké a szerencse, akitől kapsz pozitív visszajelzést, ne habozz, keresd gyakran, de ne is ess túlzásba, mert tényleg zaklatásnak tűnik, és ezzel inkább elriasztod magadtól. Ezen kívül ismerkedj szélesebb körben. Keress hasonló érdeklődési körű lányokat, mint te. Ha az internet a kezedben van, ne néhány facebookos ismerősig juss.
Ne érts félre, nem mondom, hogy várj ölbe tett kézzel. Csupán nem vezet semmi jóra, ha tényleg mindennap megkeresed őket, egyszerre többet is.
Mit csinálsz szabadidődben? Csak van valami elfoglaltságod, sport, hobbi, akármi, eljársz valahova. Esetleg ismerkedj ott is, vagy keress meg ilyen körökből embereket facebookon.
Én is elég visszahúzódó vagyok, a barátommal teljesen véletlenül, facebookon ismerkedtem meg úgy, hogy én jelöltem be. Ismerem a bizonytalanságot valamennyire, hogy mi lesz, ha egyedül öregszem meg, pedig nem vagyok ronda, csak eléggé antiszoc. Kétezer kilométerre lakik tőlem és mégis heteket töltünk együtt, egy éve járunk. Bátraké a szerencse.
#4 voltam.
"Kétezer kilométerre lakik tőlem és mégis heteket töltünk együtt, egy éve járunk."
Ki kell ábrándítsalak. Ez nem kapcsolat. Ez semmi...
36 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!