Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mennyire kifizetődő hosszab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire kifizetődő hosszabb távon, hogy ha sok lánynál szakadatlanul próbálkozok, hívogatom őket telefonon, randira invitálom őket, faceen írok nekik minden nap és próbálkozok rogyásig?

Figyelt kérdés
Soha egy pozitív reakció sincs, mert ronda srác vagyok, de lassú víz partot mos alapon hátha előbb vagy utóbb egyik lány beadja a derekát? Mi mást tehetnék? Az sem érdekel már ha zaklatásnak fogják fel, mert nagyon egyedül vagyok és bármit megér nekem, hogy párt találjak.
2014. jan. 10. 09:14
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Először is, nem azt mondom, hogy jó egyedül lenni. Csak azt, hogy úgy senki se fog megszeretni, ha te magad egyedül nem vagy egy egységes ember és nem tudod jól érezni magad simán barátokkal sem. Úgy nem leszel vonzó senki szemében sem.

Másodszor, nem azzal van a gond, hogy sokáig udvarolsz, hanem azzal, hogy olyan lányoknál, akik határozottan elutasítottak, többször is. Ha van is bennük némi érdeklődés irántad, azt is megölöd ezzel a szakadatlan nyomulással. Akkor felesleges és nincs semmi értelme, csak eltaszítod magadtól. Mert egy ideig akkor örül, hogy hurrá, végre felfogta, aztán ismét nekiállsz. Ne csináld. Komolyan ne. Csak magadnak ártasz ezzel.

2014. jan. 10. 11:50
 22/42 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, már mondtam neked, hogy eddig kb 70 lánynak udvaroltam az elmúlt 6-8 év alatt, egyik sem akart tőlem semmit. Ez a szám pont elég ahhoz, hogy rájöjjek, egyetlen nőnek sem tetszem semmilyen szinten, így e módon kell udvarolnom, hogy szó szerint be kell magamat rágni nála. De már ezt leírtam. Tehát kérlek ne gyere azzal, hogy olyan lányoknál kell próbálkozni, akkor adja is a jelét, mert olyat soha nem volt az én esetemben és soha nem is lesz, pedig már 29 vagyok. Úgyhogy e módon közelítsünk a témához, hogy olyan lányhoz hogyan kell közeledni, akinek nem tetszem (mivel csak olyan van). Köszönöm.
2014. jan. 10. 11:58
 23/42 A kérdező kommentje:
Magamnak nem ártok vele, mivel nekem már nincs veszíteni való ennyi elutasítás után. Csak nyerhetek, ha összejön a dolog.
2014. jan. 10. 12:00
 24/42 anonim ***** válasza:

Ha olyan a külsőd vagy a személyes tulajdonságaid, akkor értsd már meg, hogy akkor sem fogsz kelleni senkinek, ha te 1000 lánynál próbálkozol hosszú éveken keresztül, vágod???

És nehogy már a lány legyen a szemedben a rossz, csak mert nem tetszel neki.

Miért, neked a világ összes nője tetszik? Neked teljesen mindegy lenne, csak nő legyen? Mert nem hiszem. Biztos, hogy sok lány vagy nő van, aki neked nem tetszik. És akkor biztos, hogy nem is kezdeményezel nála. Akkor pedig fordítva miért várnád el?

Amelyik lánynak tetszel, annál nincs szükség hosszú idejű próbálkozásra. Amelyiknek meg hiába udvarolsz, akkor sem fogsz neki kelleni, annak meg az agyára fogsz menni és elküld a fenébe, hozzáteszem teljesen jogosan!

Fogadd már el, ha valakinek nem kellesz, akkor nem kellesz.

És lehet hogy rossz egyedül, mert rossz, de vannak emberek, akik egyedül maradnak egész életükben, mert olyan a külsejük vagy a személyiségük, hogy nem tudnak vele senkit megfogni. És hát aki nem magabiztos, nem humoros, nem kedves, hanem egy kétségbeesett, piszkosul magányos, pióca típusú és a saját keservéért másokat hibáztat, az nem is fog párt találni magának, mert erre senki nem kíváncsi!

2014. jan. 10. 12:04
 25/42 A kérdező kommentje:
Nem fogadok el semmit sem, mert ember küzdj és bízva bízzál! Erre tanítottak, ehhez tartom magamat.
2014. jan. 10. 12:06
 26/42 A kérdező kommentje:
A saját keservemért (nincs nekem olyan) nem hibáztatok másokat.
2014. jan. 10. 12:08
 27/42 A kérdező kommentje:
Soha nem tartottam értelmes és kitartó embernek az olyanokat, akik pár tucat csalódás után mindent feladtak. Én soha nem adom fel, enyém lesz és kész a mottóm.
2014. jan. 10. 12:09
 28/42 anonim ***** válasza:

"Az meg a lány kisebbségi bizonyítványa, ha nem szeretik, hogy hosszasan, kitartóan udvarolnak neki. Akkor maradjon is egyedül vagy jöjjön össze egy jóképű verőlegénnyel, aki élete végéig fogja őt sanyargatni."

"A saját keservemért (nekem nincs olyan), nem okolok másokat."

Érzed az ellentmondást?

2014. jan. 10. 12:12
 29/42 anonim ***** válasza:

Inkább azt mondd meg, mi az a tulajdonságod, ami vonzó lehet egy nő számára? Mert eddig annyit tudunk, hogy egy csúnya agrármérnök vagy, akinek meggyőződése, hogy kapcsolatra van szüksége ahhoz, hogy boldog lehessen - bár alátámasztani nem tudja, hiszen kapcsolata még nem volt, szóval ennyi erővel lehet, hogy egy zsiráfra van szükséged otthonra a boldogsághoz.

Szóval mi tesz vonzóvá? Segítségképp tessék egy lista arról, hogy akik nekem udvaroltak eddig, mit találtak vonzónak: intelligens és művelt vagyok. Nem fecsegek, nem beszélek sokat, ha megszólalok, arra érdemes odafigyelni. Jó humorom van, találó beszólásaim. Ezek a tulajdonságok társaságban hamar látszanak, ha akarnék se tudnék ellenül tenni :)

Aki jobban megismer, az tudja, hogy több hangszeren játszom, elég jól tudok énekelni és táncolni is, elhivatottnak érzem magam. Érdekel az informatika, autodidakta módon tanultam rengeteg mindent, pl. programozni, stb. Mindenkinek segítek, akinek csak tudok, legyen szó egy hajléktalannak adott cigarettáról, menhelyi önkéntes munkáról, vagy a lakásom kölcsönadásáról, hogy a barátnőm nyugodtan találkozhasson az új pasijával.

Az emberekről mindig jót feltételezek, aktív életet élek, élvezem az életet és megragadok minden kínálkozó lehetőséget.

Persze kinek-kinek más a fontos, de vannak dolgok, amiket mindenki vonzónak talál. Ha aktív, pörgős vagy, aki szabadidejében nem a tévé előtt bambul, az például hatalmas jó pont. De a jókedv a kulcs :)

2014. jan. 10. 12:16
 30/42 anonim ***** válasza:
Csodálkozol hogy nem kellesz senkinek te idióta?? Hát mennyit nyafogsz már itt?? Egy tini sunci nem nyafog annyit amennyit te. Hát részvétem annak aki összejön egy ilyen nyálgéppel
2014. jan. 10. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!