Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mennyire kifizetődő hosszab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire kifizetődő hosszabb távon, hogy ha sok lánynál szakadatlanul próbálkozok, hívogatom őket telefonon, randira invitálom őket, faceen írok nekik minden nap és próbálkozok rogyásig?

Figyelt kérdés
Soha egy pozitív reakció sincs, mert ronda srác vagyok, de lassú víz partot mos alapon hátha előbb vagy utóbb egyik lány beadja a derekát? Mi mást tehetnék? Az sem érdekel már ha zaklatásnak fogják fel, mert nagyon egyedül vagyok és bármit megér nekem, hogy párt találjak.
2014. jan. 10. 09:14
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Megagyal? Késsel, sprayel megyek mindenhová, önvédelmi technikákban is jártas vagyok, ne félts.
2014. jan. 11. 19:30
 42/42 anonim ***** válasza:
Na akkor még azt is megmondják rólad hogy egy pszihopata állat vagy!! Késsel meg spray-al??, Na szerintem ezen nincs is miről beszélni. Tudok ajánlani neked egy jó kötelet, meg egy jó erős fát ,aztán tudod a dolgod....
2014. jan. 12. 09:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!