Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mennyire kifizetődő hosszab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire kifizetődő hosszabb távon, hogy ha sok lánynál szakadatlanul próbálkozok, hívogatom őket telefonon, randira invitálom őket, faceen írok nekik minden nap és próbálkozok rogyásig?

Figyelt kérdés
Soha egy pozitív reakció sincs, mert ronda srác vagyok, de lassú víz partot mos alapon hátha előbb vagy utóbb egyik lány beadja a derekát? Mi mást tehetnék? Az sem érdekel már ha zaklatásnak fogják fel, mert nagyon egyedül vagyok és bármit megér nekem, hogy párt találjak.
2014. jan. 10. 09:14
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Hazudd azt hogy plasztikai sebész vagy, egy nap 30 telefonszám garantált. Ez még az űrhajóst is üti.
2014. jan. 10. 10:22
 12/42 A kérdező kommentje:
Na de én csak egy egyszerű agrármérnök vagyok, nem tudom azt sem színlelni, hogy űrhajós vagyok sem azt, hogy sebész. Azért próbálkozom, hogy hátha egyszer megunják a nemet és eljönnek egy randira velem. Az egyik már azt mondta, hogy ha ez megnyugtat, akkor lehet eljön velem, habár nem tetszem neki. De hátha belém szeretne idővel.
2014. jan. 10. 10:27
 13/42 anonim ***** válasza:
Ha nőt akarsz hazudnod kell, mindenki igy csinálja.
2014. jan. 10. 10:35
 14/42 A kérdező kommentje:
De nem azt mondja mindenki, hogy a hazugságot nem bírják a nők?
2014. jan. 10. 10:39
 15/42 anonim ***** válasza:
Az lehet, de az unalmat még kevésbé kedvelik. Izgalmas életre vágynak és szexre mint mindenki.
2014. jan. 10. 10:43
 16/42 A kérdező kommentje:
Az meg miért izgalmas, ha azt mondom sebész vagyok, aztán meg kiderül, hogy nem?
2014. jan. 10. 10:47
 17/42 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy milyen végzettséged van, lehetsz te közgazdász vagy jogász is, ha a külsőd vagy a személyes tulajdonságaid miatt nem jössz be másoknak.

Mert mindkettő számít. Külső-belső egyaránt. És nem kell félreértésként felfogni, hogy a lányoknak csak a külső számít, mert nem, de AZ IS számít! Mert ha valaki annyira nem néz ki jól, de a személyes tulajdonságai, a kedvessége, a humora vagy bármi megfogja a másikat, akkor egy nem túl jól kinéző ember is lehet sikeres a lányoknál.

Viszont te ezzel a túlzott rámenősségeddel, inkább rámászásoddal nem valószínű, hogy bárkit is meg fogsz fogni.

2014. jan. 10. 10:50
 18/42 A kérdező kommentje:
Márpedig muszáj lesz megfognom valakit.
2014. jan. 10. 10:51
 19/42 anonim ***** válasza:

Ennyire ne legyél már kétségbeesett, hogy naponta próbálkozol olyan lányoknál, akik a legkevésbé sem kíváncsiak rád. Nekem is volt hasonlóm, a pasi minden nap írt, próbálkozott, eleinte igyekeztem kedvesen elutasítani, utána már vissza se írtam, hátha felfogja. Ezzel nemhogy a "lassú víz partot mos" kategóriában fogsz hódítani, hanem még azt a kevés jóindulatot is kiölöd a lányból, ami esetleg volt benne, az agyára mész és kifejezetten megutál. Tapasztalat.

Próbálj meg nem neten keresgélni, hanem élőben. És azt sem bulikban, természetesen. Keress hobbit, valamilyen társaságot, érezd jól magad egyedül is, ne érződjön rajtad ez a kétségbeesés, és akkor biztosan találsz egy lányt ott, akivel jól megértitek egymást, jól elvagytok és végül egymásba is szerethettek. AZ a lassú víz partot mos technika már beválik.

2014. jan. 10. 10:59
 20/42 A kérdező kommentje:
Nem érzem magamat jól egyedül, ne próbáld bemagyarázni, hogy jó úgy élni. Lehet valakinek igen, de én társkedvelő pasi vagyok. Megutáltatni meg nem fogom magamat vele, mert ha bedurvul a csaj, akkor pár hónapig hanyagolom és csak utána próbálkozok megint. Az meg a lány kisebbségi bizonyítványa, ha nem szeretik, hogy hosszasan, kitartóan udvarolnak neki. Akkor maradjon is egyedül vagy jöjjön össze egy jóképű verőlegénnyel, aki élete végéig fogja őt sanyargatni.
2014. jan. 10. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!