Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy barát szerűséget szeretnék randira hívni azt szerintetek telefonon érdemes, vagy élőben?
Összefutni összeszoktunk jó párszor és mindig jól érezzük magunkat mindketten, ezért is gondoltam hogy tovább kéne vinni a dolgot. :)
Másodiknak köszönöm az optimista válaszát, valószínűleg igaza van, de szerintem meg inkább érdemes biztosra menni, mint még pár hétig szerencsétlenkedni ezzel a "Mi lenne ha?" kérdéssel... :)
Tehát az első szerint hívjam el megint találkozni, és akkor ha úgy alakulnak a dolgok mondjam el neki a "randi" közepén?
Próbálni oké érdemes csak utána lesz égő találkozni vele vagy a haverjaival. Csúnyán ki fognak röhögni.
Szerintem hívd el valahova,de csak kettesben legyetek.Valami jó kis programra. Nem tudom hol laksz,de pl Budapesten valami kilátóba,vagy nem is tudom..Kiállításra esetleg.(ne múzeumba persze :D )
Utána ha még legalább 2x találkozik veled kettesben,akkor írd meg neki, hogy gondolsz rá.
A haverjait teljesen leszarom, ha meg ő kiröhögne később akkor meg annak örülnék legalább hogy nem jött össze. :DD
A válaszokat köszönöm, akkor találkozok vele még egyszer, és szerintem akkor megpróbálok beszélni vele. A pár találkozás megvolt, nem akarom nagyon elhúzni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!