Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3. randi után még a pasi keresse a lányt?
Eddig egyszer kerestem én, amúgy mindig ő keresett engem. Férfiaknál mi a szokás? Elvárják, hogy a nő is keresse őket néha? 3. randi után járunk.
24/L
Jajjmár, a 21. században élünk, egyébként sincs semmilyen szokás, az keresi a másikat, aki akarja.
Egyenjogú vagy, már nincsenek elnyomva a nők, azt csinálsz, amit akarsz.
Egyébként ha most te keresed, azt lehet egyfajta megerősítésnek venni, amit meg szeretünk mi férfiak általában.
A 3. randinkig mindig o keresett. A 4. elott nem birtam ki es rakerdeztem, hogy mikor talalkozunk. Kicsit kockazatosnak ereztem, meg nem akartam nyomulosnak tunni, de nem bantam meg utana.
Es o is mondta kesobb, hogy orult neki, hogy rairtam, mert ez is egy visszajelzes volt fele, hogy en is akarom ot latni. :)
Szoval, ha tenyleg tetszik, nyugodtan irj ra. :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!