Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkozok egy 160centi,80kg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozok egy 160centi,80kg csajjal. Képeken csak az arca volt eddig. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

80kg 160centin az sok?

Bár nem tudom, hogy milyen a súlyelosztása... Egyébként nekem csak a kicsi felesleg tetszik, lehet hogy nem ő a nekem való?

2016. okt. 24. 01:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérjél képet! Ismerek nem egy olyan kövér lányt, akinek nem arányosan oszlik el a felesleg, hanem mondjuk csak a háta széles, zsíros és a hasa hatalmas. Olyan mintha mindenoras terhes lenne. A lábai meg tok átlagosak. Jah és a hasa nagyobb mint a melle...

Én nem azt mondom, hogy nem nézhet ki jol. De ha már képet sem küld, akkor ott valami ilyesmire számítanék.

2016. okt. 24. 11:44
 22/27 anonim ***** válasza:
73%
Ha ennyire nem vagy benne biztos, kérj tőle egész alakosat, vagy mondd vissza. Én is hasonló paraméterekkel rendelkezem, bár én tuti küldtem volna egész alakosat is, hogy ne legyen a dolog zsákbamacska jellegű, de ha nem küldtem volna, megérteném. Amúgy a 160 centihez 80 kiló az már erősen túlsúlyos kategória... a pici felesleg az a 160 centihez 70 kiló NAGYON MAXIMUM.
2016. okt. 24. 12:07
 23/27 anonim ***** válasza:
47%

A lány orvosilag is a súlyosan elhízott kategória az adatai alapján.

A BMI testtömeg-indexe 31-32.

(a normál 18-24 között van általában)

Ez az arányszám azért jobb, mint a konkrét kilogramm súly, mert a magasságot is figyelembe veszi.

nyilván az egészséges szint is egy tartomány és függ pl. az edzettségi foktól, a genetikától is, de 25 BMI felett már nem lehet megmagyarázni az "erős a csontozatom" dumával.

Itt tudod kalkulálni és elolvasni a tényeket:

[link]

A külseje nagyjából ilyen lehet:

[link]

vagy ilyen:

[link]

ezen az oldalon tudsz "játszani" az értékekkel:

[link]

Ha ez sem győzött meg arról, hogy a lány túlsúlyos, akkor semmi.

Nincs semmi gond az elhízással sem (leszámítva annak egészségre, életminőségre gyakorolt hatását, de ezt most hagyjuk)- csak gondoltam, jó ha tudod, hogy nagy átlagban mire számíthatsz.

2016. okt. 24. 12:17
 24/27 anonim ***** válasza:

Az eloszláson nagyon sok múlik, de itt ez már lehet sok lesz. Ha nagyon arányos, akkor valamennyivel kevesebbnek tűnik, de látszik, tehát készülj a hurkásabb verzióra, és inkább legyen kellemes meglepetés, mint csalódás.

Én 161 centi vagyok, és voltam 82 kiló, és _nagyon_ látszott, pedig kifejezetten szerencsés vagyok, mert a fenekemre, vádlimra, karjaimra ment a plusz többsége, míg a hasam arányaiban lapos maradt.

2016. okt. 24. 15:23
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Vigyel egy citromot a szajaba meg egy talcat. Tudod,a disznokat igy talaljak.

:D

O egy diszno. Nem kis felesleg van rajta. :(

2016. okt. 24. 17:25
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Amikor megálltok valahol, ne felejtsd el kitámasztani, nehogy elguruljon.
2016. okt. 24. 21:29
 27/27 anonim ***** válasza:

Igen, ez már sok.

168 cm és 67 kg vagyok.Kövér nem vagyok, van derekam, lapos a hasam, de kellően gömbölyded a csípőm és a fenekem.

Szülni 75 kilóval mentem.

De ha a személyisége megfog, ha aranyos a lány, akkor majd meglátod, eldöntöd.

Sok sikert! :)

2016. okt. 25. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!