Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozok egy 160centi,80kg csajjal. Képeken csak az arca volt eddig. Mire számítsak?
Figyelt kérdés
80kg 160centin az sok?
Bár nem tudom, hogy milyen a súlyelosztása... Egyébként nekem csak a kicsi felesleg tetszik, lehet hogy nem ő a nekem való?
2016. okt. 24. 01:54
1/27 anonim válasza:
Hát nem véletlen, hogy nem küldött egész alakos képeket..
2/27 anonim válasza:
Sok. Én is voltam ekkora 157 centivel. Nem is volt senkim.
3/27 A kérdező kommentje:
Bíztató...
2016. okt. 24. 02:42
4/27 anonim válasza:
Az szép lesz, én 178 cm-rel vagyok 69 kg, és a fenekemen így is van egy kis felesleg. Hát, sok sikert. :D
5/27 anonim válasza:
Én 174 centivel vagyok 80 kg,sportolok,nem vagyok kövér.
6/27 anonim válasza:
170cm-rel vagyok 66kg-de szörnyen szégyellném ha ennél több lennék!
Ha hajlandó fogyni és amúgy szimpatikus....
7/27 anonim válasza:
"160centi,80kg csajjal"-ez a külső megítélés a hosszútávú frenetikus boldogság titka az agymosó média szerint. Kérdező, minden gratulációm azért, hogy ennyire erős férfi vagy lelkileg, brávó, majd később érezni fogod a következményeket :D :D
8/27 anonim válasza:
A csajnak innen üzenek, hogy keressen magának egy Normális magyar férfit és csak azzal foglalkozzon. Én biztos nem raniznék veled cérnavékonyan sem.
9/27 anonim válasza:
Szerintem az már sok, de majd találkozol vele, és eldöntöd. Ha a nőknek joguk van külső alapján válogatni, akkor a férfiaknak is, főleg olyasmi miatt, ami ellen tudna is tenni az illető.
10/27 anonim válasza:
Az ideál a normál testalkat, ez van. Meglepődni, meg nem szeret se a nő, se a férfi. Ha a Dzsoony Depp fotójával csajoznék, aztán randin derül ki, hogy én vagyok a Lakatos Márlonbrándó, akkor is a média lenne a hibás? Úgy látom, ha egy nő nem vállalja fel magát az nem baj...jellemző ;p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!