Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadta a meghívást a lány, de ez volt a reakció, mire számítsak?
azt mondta. "persze, hol?" kicsit semleges hangon. Mondom nem néztem még ki, nem tudhattam, igent mondasz e. Válasz: nem egy lánykérés ez.
a aa a akkor ne sok jóra számítsak ugye?
Szerintem is magadat égetted csak be, és túl reagálod a dolgot. Ő válaszolt szépen, ahogy illik, és próbálta lazán felfogni a dolgot, de te mint egy agyonra begörcsölt egyén, itt pánikolsz, hogy akkor mégis mire számíthatsz.
Lazulj már el ember.
Nem gondolsz te kicsit túl sokat ebbe a találkozóba?
Én akkor reagálok hasonlóképp, ha alig ismerem a másikat, váltottunk pár mondatot, de ő már továbbgondolja (és a fejében már zúgnak az esküvői harangok...). Volt már hasonló, nem zárkózom el egy találkozótól, de már nem vagyok csitri, és egy személyes találkozás nem kötelez semmire. Nos, azóta egyébként nem keresett, engem meg nem érdekel annyira, hogy én keressem (főleg ilyen túlzott lelkesedés után, amit előadott pár mondat után úgy, hogy alig ismer és látott rólam pár teljesen semleges fotót).
Te se komplikáld túl, én azt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!