Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, reakció?
Figyelt kérdés
Hogyan reagálnátok arra, ha egy ismeretlen srác odamenne hozzátok, letérdelne és "megkérné a kezed", majd miközben a nagy bevörösödésnél tart a Nő, feláll a srác és annyit mond, de egyenlőre egy randi is megteszi :) Reakciók? :D Vagy ez egy fatálisan rossz elképzelés
(~fikció)
2014. dec. 7. 12:15
3/8 anonim válasza:
Egy "mai" nő ezért eltöri a kezded ott helyben vagy később veret le.
De még jó esetben is ilyet kapsz
4/8 A kérdező kommentje:
Értem, de ennyit megért mielőtt bárki is megteszi.. :'D
2014. dec. 7. 12:19
5/8 anonim válasza:
Szerintem vicces lenne. :D Jobb mint az ilyen gagyi betanult dumák, hogy "szia, elvesztettem a számom, megadod a tiéd?" és társai.
6/8 anonim válasza:
Én inkább nevetnék rajta, meg más is akinek van humora. :D Csak előre ezt sajnos nem tudni, úgy lehet elküldi a pasit a sunyiba. :D 16/L
7/8 anonim válasza:
Kettős mérce itt is megjelenik
Ha szép vagy - hű de ötletes, intuitív, zseniális!!!
Ha randa - mekkora lúzer, haha, lúk át him end láuf, verjük meg
8/8 anonim válasza:
Én nevetnék, és azt mondanám, hogy nem is ismerlek, előbb beszélgessünk, majd utána, meglátjuk.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!