Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol? Lányok ilyenkor miért viselkedtek így?
Vagy nem tudja ő se mit akar, vagy nem akar megbántani azzal hogy elmondja hogy ő nem akar semmit. Lehet úgy gondolja tönkre menne a barátságotok.
19/L
Vannak ilyen lányok. Én is próbáltam egyszer összejönni egy lánnyal, ismertem őt korábbról ősszel össze futottunk aztan nagyon jól kijöttünk sokat beszélgettünk de aztan amint csak a lehetőséget is felhoztam annak hogy nyugodtabb helyen mondjuk egy kávéházban vagy bárhol beszélgessünk, na azóta csak napi 1 szer válaszol ha válaszol.
Fél a kapcsolattól vagy csak barátként tekint rád, vagy akar az is lehet hogy is inkább egy lányt keres magának. De a lényeg hogy te pont nem kellesz neki legalábbis mint pasi tuti nem. Sajnos.
Az angol erre mondja: deal with it
Szia!
Előfordul, hogy ilyenkor elbizonytlanodik, nem igazán tudja mit is szeretne tőled. Tudod nem akarok általánosítani, de magamon is azt vettem észre, hogy bizony nem mindig tudom hogy mi is volna a helyes döntés, főként ha párkapcsolat van kilátásban. Lehet, hogy csak fél a csalódásoktól. A lényeg, hogy ne legyél túl "erőszakos", legyél türelmes, ha tényleg szereted, tudsz várni! Mutasd meg neki, hogy komolyan gondolod, bókolj neki kitartóan. Előbb utóbb beérik az a randi! ;)
Tudom mit érez most a lány, hasonló helyzetbe kerültem én is. :)
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!