Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, hogy viselkedtek ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogy viselkedtek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Ha a barátnőtök szép büszkén mentek az utcán azt sugallva, hogy látjátok milyen jó csajom van és ő az enyém? Vagy csak simán mentek? Ha a barátnőtök lányba jobb csajnak számít, mint ti jó pasinak a fiúk közt arra még büszkébbek vagytok? Vagy mindig ugyanúgy viselkedtek és ez kicsit se számít?
2013. márc. 30. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
kicsit sem számít legalábbis, leszarom hogy mások mit gondolnak rólam, meg hogy ki vagyok én, meg ki a csajom. Az számít hogy itt van és szeretem. (bár most nincs kit)
2013. márc. 30. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Soha nem foglalkoztam még ezzel pedig nem mai gyerek vagyok :)
2013. márc. 30. 19:29
 3/5 zaphod ***** válasza:
Én büszke vagyok rá, hogy jó kapcsolatban élünk. Büszke vagyok rá hogy ugyanúgy szeret, mint én őt, és ugyanígy érez ő is. Az teljesen mindegy, hogy mások mit gondolnak rólunk, nekem ő a legszebb, neki én. Akinek számít az, hogy milyen jó csaj az, akivel jár, az nem érett egy párkapcsolatra.
2013. márc. 30. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
cöö :D magamra max.
2013. márc. 30. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Én ilyenekkel nem foglalkozok.Csak egymást boldogítjuk.Általában viccelődök a csajjal,vagy csikizem.Még az utcán is.

Nem érdekel,másnak tetszik-e.

2013. márc. 30. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!